2016

 
Nyår är överstökat och 2016 är här. Nyårsafton hos Hia och Jonas blev precis så bra som jag hade hoppats. Vi hade knytis med en massa god mat, kikade på fyrverkerier vid hepporna och dansade hela natten. Jag var kvar till sist och var hemma vid 06:00.
 
 
 
 
 
I tisdags efter jag och mamma varit och jobbat åkte vi + pappa till båten med fullastad skåpbil. Under de 7 timmarna det tog att åka från Grisslehamn till Göteborg hann vi med att se både bronsmatchen och finalen av jvm. Eller jag och mamma tittade på min telefon och pappa fick höra matcherna via våra reaktioner. Precis när vi var framme vid hotellet och stod i receptionen och skulle checka in gör Finland det avgörande målet i finalen!
På hotellet sov vi en natt och sen på onsdag morgon vid 9 började vi lasta in saker i min lägenhet! Det tog typ en timme och sen hämtade vi mina saker jag hade hos Nina. Vi plockade och pysslade här fram tills det var dags att ta oss till Scandinavium för att se Frölunda möta Modo. Andra gången jag varit och sett Modo spela och till på köpet blev det en vinst den här gången! I Torsdags tog vi en trip till Ikea och sen hade vi en hel del att göra resten av dagen. På kvällen var mamma o pappa med mig till Angered och kikade på vår träning.
 
 
 
 
Sen igår morse åkte de hem igen och jag blev lämnad ensam, inte för det gör så mycket, jag trivs så bra här :) Så jag pysslade lite till här, handlade och lagade vettig mat(!) innan jag åkte till ishallen där vi spelade en veteranmatch. Jag var så stel och hade så ont i kroppen efter torsdagens träning men jag överlevde. Idag, just nu däremot, är jag inte så levande. Jag har spelat match med div2 idag då vi mötte Halmstad. Men, vi vann med 8-1 så att jag har ont i kroppen gör inte så mycket så här i efterhand. Nu blir jag på soffan resten av kvällen, så de så!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0