Valborg

 
 
Vilken jobbigt och seg dag det har varit, men när jag kom hem knäckte jag en cider och det kändes plötsligt lite bättre ;)
Det här med valborgsplaner, alltid samma visa. "Vad ska vi göra? Var ska vi va?" Vi kom i alla fall fram till att vi blir hemma hos mig, grillar, äter middag och badar vildmarksbad. Inget märkvärdigt men vad gör det. Vi lär nog ha det bra ändå. Jag är taggad som vanligt ändå! Ha en trevlig valborg allihop :)
 
 
 
Badet jobbar på graderna
 

Arlanda

 
Ja igår var jag med på crosstävling till Arlanda. Det var lite för långt håll för att ta bilder med mobilen så Nea blev modell för dagen. Efter en taskig nattsömn natten före var jag duktigt trött efter en heldag utomhus. Så det var no problemo att somna när jag kom hem.
Jag vakna runt halv 10 imorse så jag har fått mycket gjort i växthuset idag. Mamma, pappa och jag var till Maxinge och Sparis en sväng också. Nu ska jag vila min förkylning med lite serier.
 
 
 
 
 
 
 

Namnsdag

 
Det är min namnsdag idag! Vilket jag faktiskt inte kom ihåg före jag hörde det på radion på väg till skolan. Haha. Sen fyller ju mina favorit tvillingar år idag! Grattis på er Fanny o Patricia <3
 
Jag har just vaknat efter en tupplur på typ 2 timmar. Innan jag gick och la mig tog jag en burana och en panadol, men de hjälpte ju inte mycket. Har ont i huvudet och känner mig tung i huvet. Jaa vad kul att va förkyld. 
Skönt med Fredag iallafall men skolan var slö idag. kl 10 var vi klara med förstahjälpkursen och kl 12 skulle vi börja igen. Simon och jag åkte till Dinos och åt Jägarbiff och skippade korvbuffén i skolan (vad nu det kan vara). Vi hann även med en tripp till Maxinge på kik. Blev väl nog bra det där.
Klockan 12  var det dags för truckkörning och däcksbyte för de som inte gjorde det igår men vi hade hunnit med allt  så vi fick sitta och läsa på prov. Fram till halv 3 kanske! Snacka om slött. Så från 10 gjorde vi inget vettigt. 
Nu är det dags för middag!
 
 
 
Det låg en trött kisse i min säng när jag sku sova

Onsdag

 
 
igår hade vi en "vanlig" skoldag där vi bla. skrev prov i lastsäkring. Jag lyckades få 14/16 poäng och vart därmed godkänd. Fiint. Sen börja vi prata om kör och vilotider. Verkar helt råddigt men nog ska man väl komma igenom det med. 
Det var lite roligare idag när vi igen hade första hjälp och sen var på transmar och lastsäkrade lite. Skönt med lite praktiskt också och inte bara teori. 
Sune var och satt i alla rutor i växthuset igår kväll, så jag var och handla lite frön och grejer efter skolan så nu har jag sått en hel del. Fast så mycket blev det ändå inte så mera vill jag ha :) blir att handla igen nån dag.
Torsdag imorgon redan. Snart helg igen och då ska jag åka och se på crosstävling för första gången i mitt liv. Ska bli skönt att åka bort lite på samma gång.
 
 
Lite lastsäkring i fina kycklingvästar
 
 
Jag testa på att köra denna också
 

Måndag

 
Jag orkar inte va sjuk. Halsen svider och näsan droppar. Idag i skolan har vi haft förstahjälp kurs halva dagen och eftermiddagen var vi på Transmar och kika under hytten på en Volvo. haha. Imorgon har vi prov i lastsäkring, må det gå vägen! Resten av veckan sen kommer att se ut som idag ungefär. 
Ikväll hade vi ett möte för att diskutera ett möjligt A-flickslag. Får se hur det löser sig men som jag längtar efter att få spela matcher igen så hoppas jag det fixar sig. Vi har nämligen lite tunn trupp, vilket iof nästan alltid varit ett problem. Får vänta och se vart det bär. 
 
 
Simon kom bra överens med Anne
 
 
Maria under hytten och kikar

Bra helg

 
Bra helg som vanligt. Middag på Dinos igår med Mysan, Hia och Jonas. Vi slog på stort och åt 3 rätters och drack en flaska vin. Efteråt for vi hem till Jonas före vi for till Arken. Det verkar redan ha sökt sig en del turister hit till ön. De senaste veckorna har det varit rätt mycket svenskar ute. Betyder att sommaren närmar sig kanske. Wihu. Mysan och jag var inte till stängning utan vid 3 lämna vi Hia och Jonas och gick till Chili.
Idag var det tuungt att vakna. Hade ingen lust alls men vid 12 kom jag mig upp. Sen gick jag ut och fixa i växthuset några timmar. Fick bort alla rutor som var trasiga nu. Och någon dag skulle Sune komma och sätta i nya. Efter florrmiddag på Diablo satt jag mig på cykeln och tog en runda runt Björsby trots att halsen har värkt hela dan.
Nu kan jag säga att mina säng är suuper skön!
 
 
 
 
 
Köpte en ny tröja igår som är så jävla skön!

Det höll!

Det gick bra! Ingenting mer gick sönder så nu är det bara att få i lite nya rutor då.
 
 
 

Busunge

 
I Grelsby blev man ikväll bjuden på tacopaj. Jättegott, det gjorde du bra Maria :)  Neus fick lite leksaker i form av hink och spade mm av mig som hon säkert blev jätte glad för ;) Hon var en riktig busfia ikväll, och all uppmärksamhet skulle hon ha :) härliga unge!
 
 
 

Onsdag

 
Imorgon ser det ut som att jag kommer få hem mitt växthus, äntligen. Hoppas det går vägen bara, att det inte går sönder ännu mer än det redan gjort. Tänker på samma gång hämta hem det sista jag har kvar där, allt vad det nu kan vara. Börjar bli mer och mer sugen på eget boende nu. Men det är ju inte bara så där det. Det kan löna sig att ha ett jobb först, eller va?
Ikväll ska jag få bli bjuden på middag hos Maria och David. Treevligt som tusan :)
 
 
Det är typ 1 år sen de byggde upp det åt mig och nu ska det bort. Haha

Underbart

 
Jag fixade det!!
 
 
 
 

Ny skärm

 
Idag kom ett efterlängtat paket på posten. Synd att det inte var baksidan som var trasig..... Vet inte om jag vågar byta själv. Det är ju rätt mycket att hålla reda på. Det här är ju en bra video men frågan är om det blir för mycket?
 
 
 
 
 

Sool

 
Gud va härligt väder det är idag! Det borde va förbjudet att sitta inne :)
Jag har varit en sväng till Överby och mätt mitt växthus för pappa har börjat fixa plats åt det här hemma idag. Han är bra snäll min pappa. Snart kan jag börja odla. När jag kom hem bestämde jag mig för att inte va inne idag så jag tvätta bilen(!) som inte blivit tvättad sen den första snön kom typ. ehe. Fint blev de. Kratta lite grus där växthuset ska stå har jag gjort också. Mamma har skruvat ihop nya grillen och står nu och fixar middagen. mmmm grillat! Fy va gott. Efter middagen tänkte mamma o jag passa på att gå ut och gå.
 
 
 
 
Bild från igår kväll. Det var en riktigt lyckad kväll med runt 20 pers. Både släkt och vänner. Alla verkade nöjda med allt som mamma och jag hade lagat och själv var jag skit nöjd. Tack för alla fina presenter! Kvällen slutade förstås på Arken (var annars liksom?). Eller ja, slutade gjorde den väl sittandes i Mysans trapphus där vi åt upp Hias pommes. Tack allihop för att ni gjorde kvällen så super :)

Feest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arbetssäkerhetskort

 
 
Jag sitter och gnagar på ett äpple och försöker vila bort huvudvärken som jag haft några timmar nu. Inget mellanmål fick vi heller idag. Vi har haft arbetssäkerhetskurs hela dagen och det har varit så sjukt ointressant och han som höll kursen gjorde så man kunde somnat. Man hörde knappt vad han sa när han prata. Trots detta så klarade jag av provet vi skrev innan vi for hem med 2 poäng till godo! Så nu kommer jag få ett litet grönt kort i plånboken.
 
 

Söka jobb

 
Jag och mamma har farit runt på stan och handlat mera till lördag idag. Tur vi fick sluta rätt tidigt i skolan så vi hann med det. Har också hjälpt mamma lite på mfood ikväll, tvättat lådor och dammsugit.
Jag har just skickat iväg en jobbansökan, hoppas hoppas! Kan ju va bra att skicka flera men 1 är ju bättre än ingen :) Äter lite nötter och dricker en Somersby såhär på kvällskvisten gör jag också.
 
 

Tisdag

 
Har fått bra och mindre bra besked idag. Jag blev godkänd på provet i första delen av yrkeskompetensen som vi skrev igår. Med marginal också. Hade 22 poäng av 24 och 18 var gränsen för godkänt. Skönt! Idag på eftermiddagen skrev vi ADR-Prov. Min hjärna var helt slut kände jag, skulle kunna somnat innan vi ens börjat skriva. Det gick med andra ord inge bra, blev underkänd i det provet. 3 poäng från godkänt. Som tur är så är det inget man måste ha, så jag tänker inte skriva om det heller.
Mamma och jag har varit och handlat inför Lördagen ikväll. Vi ska fira min födelsedag lite i efterskott. Vi ska laga massa mingelmat. Kommer bli bra! Det kommer både släkt och vänner så vi blir ju några stycken i alla fall. Haha. Sen klämmer vi dit en utgång också.
 

20

 
Min 20 årsdag blev riktigt bra igår. Mamma var gullig och köpte ett linne från Zic Zac åt mig som jag inte riktigt visste va jag tyckte om så jag for in och kika lite själv. Hittade en klänning och en virkad topp som jag ville ha så jag bestämde mig för att byta linnet. Och så hade jag ett presentkort sen julen så jag fick 2 plagg utan att betala nåt, och med lite tillgodo också. Sen åkte jag hem och plocka ihop innebandygrejerna och for till baltic. Såg först på  herrarnas div 2 final. Sen spelade vi vår final, som vi vann! GUULD! 
Drog hem och duscha och fixa mig och for vidare till Sofia på lagfest. Skit trevligt förutom att jag hade ont i huvudet. Men, som tur var gick det över tills vi gick till Arken. Man var rätt slut efter dagen så jag var väl hemma halv 4 tror ja.
 

Åka stockbil

 
 
Jag har ikväll spenderat ca 2,5 timme med att åka stockbil med Jesper. Helt perfekt fredagskvälls syssla. Efteråt for vi och plocka upp Leffe och åkte till Diablo för att käka en pizza. Nu har jag just stigit ur duschen och ska gå och lägga mig, jag måste ju va utvilad till finalen imorgon! Behöver även plugga lite imorgon. 20 år fyller jag idag också! Godnatt.
 

Studiebesök

 
 
Jag kom hem för nån timme sen och har faktiskt fått, eller tagit mig tid att göra grejer som stått ogjorda i flera dagar pga att jag pluggar eller sover mest hela tiden. Det har varit en rätt skön skoldag idag. Imorse åkte vi till Rafaels på studiebesök i nån timme. Sen åkte vi tillbaka till skolan och åt lunch, kika på nya lastbilen som skolan köpt och så gled jag lite på stan med Simon. Halv 2 ungefär åkte vi till OK transport på ännu ett studiebesök, där var vi till ca halv 4 sen var det bara att rulla hemåt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<3

 
 
 
Vackra vänner jag har

Slutt

 
 
ikväll avslutades hockeysäsongen med en mixcup. Även fast isen var ospolad och skit tung att skrinna på så var det härligt att spela lite iallafall. Hoppas innerligt att vi kan skrapa ihop ett lag att spela seriespel med till nästa säsong. En vinter utan hockey är inget att rekommendera. 
 
 

Back To Reality

 
Sista lediga dagen! Imorgon är det tillbaks till allvaret. Den här påsken har varit absolut godkänd. Bäst har varit att alla tjejer har varit hemma samtidigt. I Fredags var vi hemma hos mig en stund sen åkte jag, Hia o Amanda till Arken. På Lördan var vi hemma hos Mysan som bjöd oss på Flygande Jacob. Vi hade lite påskshotsjakt och hade skit trevligt. Sen drog hela högen till Arken. Nä det var helt enkelt en jävligt bra helg. Det kunde blivit 3 kvällar i rad men efter middag på Park igår så blev jag i sägen hela kvällen. Låg och såg på film till typ halv 3 i natt.
Det fina vädret fortsätter och jag har inte ens varit ut idag. Shame on me. Funderar dock på att fara ut och cykla, men då ska jag ta mig från sängen också :)
Imorgon är det hockeyavslutning, inte för att det blivit nån hockey för mig i vinter men, jag ska va med och spela lite mixturnering. Kommer säkert gå på skit. Haha. Återstår att se.
Förövrigt så blir det ju lite kortare skolvecka igen och snart är det helg igen. Den helgen kommer bjuda på final i innebandyn, min födelsedag och Lagfest. Så låt den korta veckan gå snabbt nu :)
 
 
 
 

RSS 2.0