Midsommar helgen

 
Att få lägga sig i sin egen säng efter en oförglömlig helg på Föglö var helt underbart! Jag har världens bästa vänner, fy vad kul det har varit. Vi har bott på Hias stuga sen i Fredags och kom hem runt 7 ikväll. Vi har ätit massa mat, druckit massa alkohol, badat bastu, simmat typ 100 gånger, åkt taxi på faktura, väntat i evigheter på dricka på Seagram, spelat spel med grannarna, haft togaparty, bland annat. Det kändes inte alls kul idag att vi skulle åka hem igen, jag skulle kunna vara där hela veckan. Så det måste bli fler helger på Föglö i sommar. 
Kameran har gått varm i helgen så självklart kommer här massor med bilder.
 
 
Underbara vänner!
 
 
          
 
Vi tjejer fixade fina kransar
 
Kransen blev tydligen för stor efter ett tag
 
 
 
 
Luie plutten
 
Fiiina
 
 
 
<3
 
           
Efter vi varit till Degerby och badat bastu färdigt hade vi togaparty!
 
 
 
 
Grannarna var över och spelade spel, sen ville Victor vara frisör typ sådär klockan 5 på morgonen (Y)
 
 

Summerburst 2013

 
En super helg i Stockholm med tjejerna är redan över och det känns att vi haft kul så trött som man är. Vi har haft precis lika kul som ifjol fast på ett helt annat sätt. Det kan kanske låta lite bortkastat att vi bara har sett 2 artister, Steve Angello på fredagen och Sebastian Ingrosso igår. Men vi har ändå haft en sån bra helg så det gör inget. Alla var riktigt nöjda. Eftersom den här helgen kommer bli en tradition är det bara att vänta tills nästa år nu då.
 
 
 
 
 
 
 
 
Frukosten på lördagen
 
 
 
I lördags när vi tänkte börja röra oss mot stadion kom vi på att vi var nyktra. Det funkade ju inte, så vi blev kvar i lägenheten och ordnade problemet.
 
 
Summerburst 2013 slut för i år.
 
 
Resan hem kändes som en evighet
 
 
 
 
 

Måndag

 
Idag var första dagen på nya jobbet för mig. Allting gick bra och det är skönt gäng som jobbar där så den här sommaren blir nog riktigt bra. Jag var klar runt halv 12 och då passade jag på att fara och hälsa på Maria och Nea när jag ändå var i närheten. Så fick jag äntligen träffa lillkissen också! :) Lite senare åkte jag tillbaka till s-market och blev instruerad i hur ostplocket fungerar, så jag får lite annat att sköta än brödet.
Annars har jag varit trött idag så efter maten blev jag på soffan i någon timme innan Lillan o Klicken vandrar in och väcker mig. Mamma o pappa var inte hemma men kom hem efter en stund med bullar så det blev en kvällsfika. Sen hjälpte jag mamma plantera lite blommor i rosenrabatten i regnet.
 
 
Knäppis :)
 
 
Mitt sällskap sitter i fönstret och kikar
 
 
 
 

Torsdag

 
 
Skönt väder det är nu! Såg inte så trevligt ut i morse och när jag åkte på jobb vid halv 6 var det 8 grader ute! Huj. Vi slutade ganska tidigt idag och när jag kom hem tvättade jag ur pappas båten så den blev ren och fin. Sen hade jag ett möte på ÅCA idag för att skriva arbetsavtal, så nu är det fixat. Så i fortsättningen blir det jobb måndag-lördag för min del. 
 
 
Mina gurkplantor har ett tag skrikit efter större krukor så det fixade jag idag, samtidigt fick mina zinnior också lite mer utrymme. Den senaste omgången potatis har kommit upp ur jorden också så de fick lite extra jord över sig.
 
 
nu sitter jag och väntar på att fisken på grillen skall bli färdig så jag kan äta och sen åka i väg på träning. Efter träningen är det dags att titta på årets första korpmatch! 
 

Sammanfattning

 
När det har varit så bra väder så vill man ju inte sitta inne vid datorn, därav den dåliga uppdateringen. Jag har till och med lyckats bli brunare än min mamma så mycket som jag solat. Det har nog aldrig hänt förut! haha.
Den här helgen har bestått utav fest. I Fredags åkte jag till Mysan som ville äta middag med mig, så vi gjorde en god kycklingsallad som vi åt ute på balkongen i det fina vädret. Amanda kom också dit, och där satt vi fram tills vi for vidare till Arken.
 
 
7 euros klänningen från H&M åkte på i Fredags
 
På Lördagen var jag...trött! Vet inte hur många timmars sömn det blev på natten, men inte många. Jag sov lite på dagen mellan typ ett och halv 3 då det var dags att börja fixa sig igen inför studentfirande. Amanda hämtade upp mig och vi for efter Fanny innan vi åkte för att möta upp Mysan, Leo, Hia, Jonas och Victor hos Erre. Vi grattade fina Erre, åt god mat, pratade massa gamla minnen. Det var riktigt trevligt. Sen var det dags att dra vidare, och det blev såklart balkonghäng den här kvällen också! Vi spelade spel, åt chips och drack "några" drinkar. Med ett avbrott vid nio för att gå och ta stämpel på Arken. Sen tror jag klockan var närmre ett innan vi for ut. Alla förutom Leo som tydligen tyckte sängen kändes som ett bättre val än krog :)
 
 
Haha, en bild hade jag tydligen tagit i Lördags, den var ju...fin.
 
Vad konstigt att man inte var piggare i Söndags, hehe. Men jag steg i alla fall upp vid typ 12. Åt ett ägg och gick ut och klippte gräset. Jag lyckades köra ner i slänten mot Björkslingan, Haha!! Var på väg att gå efter mamma så hon kunde hjälpa mig upp men jag var envis och kom upp utan hjälp till slut ;) Hoppas ingen såg mig, det måste sett fult ut. Efter jag var klar hämtade jag en filt och la mig och sola på gräset.
När det var dags för middag gick jag, Mysan, Leo och Victor till Niska och åt. Premiär för i år! Thomas kom lite senare och då blev det en cruise ut till Bomarsund för att vara kulturella, på vägen hem åkte vi ner till Västerviken och kände på vattnet(?) haha. Vi hann också med en titt vid våra gamla skolor. Riktigt skön Söndag!
 
 
I slutet på förra veckan gick jag och fick jobb! De ringde från ÅCA och ville ha mig att plocka bröd och sköta beställningar på S-market i Godby. Så på söndag börjar jag (Y) Men jag har att göra även den här veckan när jag hoppar in för mamma och chefar lite på mfood så hon kan ha semester.

RSS 2.0