Tisdag 28:e Augusti

Det var lugnt på jobbet idag. Jämfört med igår när vi hade 75 baguetter att laga så var det idag bara 12!
 
Kolla in det grymma antalet baguetter
 
Klockan 12 åkte jag till stan för att köra andraskedet, sista körlektionen. Nu är det färdigt! Grymt skönt. Jag var klar vid 2.
Nu till dagens absoluta höjdpunkt! Hia och Jag har fått provjobben på Siuox City!!! Så glad så jag spricker :D Måste träffa Hia ikv och höra allt vad han sa när han ringde och bekräftade det. Fy fan vilken lättnad. Nu får vi hoppas på att vi sköter oss när vi är där så vi får fortsätta :)
Före jag åker till Hia ska jag via Avancia på ett spinningpass. KAN INTE VÄNTA!

Måndag 27:e Augusti

Efter jobbet idag åkte jag och Kim till Grelsby och träffa David och Nea. Maria var på jobb. Alltid när vi varit dit har jag telefon full med bilder på Nea :) Idag hade jag faktiskt inte en enda. Istället var det nya tillskottet som fastna på en del bilder. hehe. Ikväll ska Mysan, Hia och jag gå på en promenad.
 
 

Orkidé

 

H&M paket

Jag beställde lite grejer på H&Ms rea förra veckan och idag kom det! :) Kan inte vänta tills vi åker till GC
 
 
 

Storstädning

Såhär duktig som jag har varit idag har jag nog fan aldrig varit! Jag kom hem fårn jobb halv 12. Då satte jag igång med storstädning. Jag KRÖP på toagolvet med en svamp för att få bort all smuts i hörnen. Skrubbade hela duschen och bykte några maskiner. Det tog 2 timmar innan jag var klar med toaletten. Sovrummet, köket, hallen och vardagsrummet tog ytterligare 3,5 timmar! Fast vi bor i ett litet hus så är det inte så lite att städa. Men nuu kan ingen säga att det är smutsigt här :D
Sen satte jag igång med middagen. Potatis och purjolöksoppa blev det. Gott!
Tänkte ta en joggingtur också, men vädret vill inte riktigt :/
 
Jag fick för mig att ta före och efterbilder i alla rum. Haha!
 
 
 
 
 
 

Höstens/Vinterns äventyr

Ikväll har jag varit lite duktig. Våra barmarksträningar är slut och vi har inget lag att spela med i vinter så jag har varit ut på 20 minuters jogg + 20 minuter med min träningspass App på mobilen! Funkade riktigt bra.
Det där med att vi inte har lag rör inte mig egentligen. Ni kanske läste för ett tag sen att jag skulle hitta på nåt kul i höst. Det är ju egentligen ingen hemlis längre men för er som inte vet. Hia och jag drar till Gran Canaria i början på Oktober!! Vi har sökt jobb och lägenheter ett tag nu och vi har inte fått tag på nåt dera ännu. Däremot om vi har tur nu så får vi fara och provjobba för Sioux City! Hur grymt skulle inte det vara? De sökte personal till hösten/vintern som lekledare för barnen, typ. Vi ringde dit igår och vi skule höras mera i slutet på veckan. Har vi sån tur att vi får det jobbet så har de lägenhet att hyra ut också. Ah, det ska bli så grymt kul så jag inte kan vänta! När nästa lön kommer, bokar vi flyget!
 
 
 

slingor

 
I Torsdags var jag och slinga mitt hår, nu ser det fräscht ut igen!
 

Fredag 10:e Augusti

Det är fredag och jag tänker sitta hemma i soffan heela kvällen, så skönt! Jag har ätit ca ½ Kg räkor och tittar på OS. Sveriges handbollsherrar är i final. Häftigt.
Mamma och jag var till gravgården och farmors grav♥ idag efter jobbet. Hoppas stenen kommer snart så hon får det riktigt fint.
 
            

Klänning någon?

Jag har en klänning från Missguided i storlek 10 (UK size), som var lite för kort på mig. Den är alltså oanvänd. Den är super fin verkligen så det är jätte tråkigt att den inte passar. Någon som vill köpa den av mig? Gå in på "Ålands köp&Sälj"facebook och lägg ett bud, eller köp den dirr! Kan behöva lite extra pengar till Hias och mitt höst/vinter äventyr.
 

Torsdag 2:a Augusti

Igår hade vi första barmarksträningen efter uppehållet. Idag säger jag bara: AJ! Men skönt var det ändå att röra på fläsket igen. Imorgon är min sista semesterdag! Semestern avslutas på bästa sätt med middag på Park med arbetskamraterna. Sen är det dags för Björsbyfest.
 
Jag längtar till hösten också! Jag ska göra en grej då. Några vet redan om det men ännu tänker jag vara lite hemlig :)
 

RSS 2.0