Semester/Rockoff/Arken

Här händer det inte mycket. Men jag har semester och sitter inte så mycket vid datorn. Jag sover till 12-13 om dagarna, duschar sminkar mig och åker iväg till kompisar/Rockoff/Arken. Fast nu är Rockoff slut och jag har nästa vecka på mig att vila upp mig tills jag börjar jobba igen. De bästa på Rockoff har varit Rebecca&Fiona, Adrian Lux, norlie&KKV. I Fredags var en riktigt kul kväll då vi började med middag hemma hos Martha med alla brudar och Marthas bror + kompisar. Sen åkte vi in till Adrian Lux ♥ Igår var det dags för 100 minuter hemma hos Thomas. Åh gud.. Det gick bättre ifjol än i år, men rätt så kul var det ju. haha. Vi tjejer åkte in för att se Mange Makers! Röjj. Sen kom killarna in till stan. Vi satt inne på Rockoff och vart sega och trötta. Kim och jag valde att hoppa Arken och for hem och sov efter fyrverkerierna.

HIV spelat sin sista match för sommaren som var mot Dirty Diamonds, HIV vann med 3-2 :)) Så nu är Sommaren i princip slut. Eller kanske inte riktigt än men. Vi ska till Lemland nu och fara ut med båten :) Första gången jag åker båt i sommar :s

 


Rockoff 2012

Rockoff startade med bravur igår! Vi tjejer åt tacos hos Hia och åkte in till stan vid 10 då Rebecca & Fiona spelade. Grymt bra var dom och vilket drag. Vi dansade som galningar. Sen fortsatte festen på Kino resten av natten. Det var minst sagt galet det också. Det gör att man mår som förtjänat idag.. Men det var det värt. Ikväll kör vi igen!

Måndag 16:e Juli

Semestern har börjat!
I Fredags var jag och tjejerna till Arken Garden och åt en ganska sen middag sen drog vi till Kino. Samma gamla vanliga Kino, fast med anslutning till Indigo. Inget speciellt men vi hade roligt!
På Lördagen sen var det meningen att vi skulle fara till Leos farmors och farfars stuga i Västerviken. Men vädret var skit och det blåste cp kallt, så vi for hem till Jocki, grilla och bada vildmarksbad istället.
Och idag börjar min semester! Startade den med att sova till 12. Skönt!
Äh, jag orkar inte skriva för datorn är så jävla seg!

Skulls/Cross

 
2 smycken jag köpte från ZicZac förra veckan
 

Kokar pasta

Gör det sista på jobbet för dagen! Jag lät Mysan och Maria åka hem för en stund sen, det var bara pastan kvar. Sen borde jag verkligen fara hem och tvätta fönster. Får se, jag hittar förmodligen på nåt roligare ;) Snygg är jag i min mössa också!


Huvudväääärk

Jag steg upp 10 och for o jobba en stund, var hemma 12 igen. Nu har jag så jävla ont i huvudet. Dumma förkylning.. Fortfarande täppt i näsan, det är förmodligen pga det som jag får huvudvärk hela tiden. Blöh.
Igår var jag, Kim, Mysan, Leo, Hia och Karlis till Äventyrsgolfen och åt middag, spelade en runda golf och stack sen till Miramarparken för att lyssna på Fryk. När vi skulle gå därifrån hade det hänt nåt cp med mit knä, det kändes som det var på väg att hoppa ur led eller nåt. Det gick aldrig över och det är fortfarande så och det är lite svullet och varmt. Konstigt. Det går inte att böja på benet helt heller. Jag skulle sätta mig på huk på jobbet men då fick jag tänka om för det gick inte. Nå, efter Miramarparken gick vi till Arken. Det blev ingen lång kväll. Jag o Kim var hemma kvart i 2.
 
Dumma knä
 
Ikväll är det Champagne Party vid Arkens poolbar. Med dress code: white. Jag måste till Mysan och låna nån vit klänning för sånt äger inte jag! Fast just nu är jag inte sugen alls på det. Känner mig bara risig...

Chef på jobbet

Igår var första dagen på mammas semester och det betyder att jag är chef! (Y) Det vart lite jobbigare än väntat igår då vi skulle va 3 på jobb men en av sommarjobbarna blev sjuk så vi var bara 2. Vi gav 110 % och var inte så farligt sena med utkörningen i allafall. Efter jobbet åkte jag o Mysan till Mariebad och solade. Vi höll på somna båda två så trötta vi var efter den hektiska arbetsdagen.
Idag var alla på jobb igen och allt gick som det skulle. Jag sitter just nu och äter pannkaka som mamma har lagat. Såå gott! Ska springa genom duschen snart sen får jag se om jag orkar tvätta lite fönster, annars blir det väl en powernap. Känner mig rätt trött. Ikväll blir det att kika korp på Bomans ängar, HIV som spelar.
 
 
För nån dag sen när jag gick till mitt land såg jag att rådjurs jävlarna hade ätit upp mina knoppar på min största lilja!! Fyyy vad sur jag blev. Jag har typ 5 mindre också som inte hunnit få så stora knoppar men nu ställde jag min röda solstol över dem. Jävla djur. Jag har iaf satt nät på jordgubbarna så de får va ifred. Jag plocka en del gubbar igår därifrån. Synd att jag fortfarande är förkyld så jag inte känner smaken.. Och idag skördade jag min första gurka också! Ska äta av den ikväll till middagen.
 

RSS 2.0