Torsdag 20:e September

 
Idag var jag ledig och det var ganska sköt för jag har blivit lite förkyld. Jag tänkte ta det bara lugnt och ligga på soffan men jag fick för tråkigt så jag for via Mysan och vi gick sen till ZicZac. Jag ville köpa ett par shorts, men de fanns inte i min storlek :( Det blev en fin topp istället!
12 dagar kvar till Gran Canaria, kan inte riktigt fatta. Jag har förklarat för Kim idag att han måste spara pengar varje månad nu så han kan komma ner och hälsa på sen. Hoppas han och våra vänner faktiskt tar sig tid och kommer till oss. Jag längtar till det jag :)
Imorgon ska jag och Mysan sälja glass på Boda gård, och senare ska vi ett gäng runt på öppna gårdar som slutar med jacuzzi låter det som. Blir nog bra det!
 
 
 
Och ja, min meny har hoppat ner och jag är för okunnig för att få den på rätt...

CUPCAKES

 

 
 
 

Mys på toanJag står på toan och myser i mina nya tröja. Knäpp? Svar: JA. haha :'D

Nytt!

Hittade denna mysiga tröja på Stadium i Lördags. Tack mamma som köpte den åt mig!
 

Köpte också 2 träningslinnen och ett par tights. Här är ena linnet.
 

Mamma hittade världens praktiskaste strykbräde åt mig! Jag har inte plats för ett stort så detta är ju perfekt!

Fredag 7:e September

Idag var min dator klar så var och hämtade den och det externa minnet som var trasigt som de har fixat nyt skal åt. Så nu har jag ominstallerat bla. photoshop, office programmen. Nu är den snabb och en dröm att surfa på. Fit for figt för ett halvt år på Gran Canaria.
Jag har inte fått så mycket annat gjort idag förutom suttit vid datorn. Och imorgon ska jag och mamma över till Sverige en sväng. Till IKEA och kika lite. Det blir bara en snabb sväng, finns inte pengar till att va länge ;)
 
  
 
 
 
 
 
 

.
 

Torsdag 6:e September

Jag åkte och köpte syltmunkar idag och for sen hem till farfar och åt munk med han och pratade om en massa. Det var trevligt. Fick en konstig känsla när jag åkte därifrån dock. Det slår mig emellanåt att han faktiskt bor där helt ensam, utan farmor. Men han verkar ha det bra, det är det viktigaste.
Vi prata lite om farmors vävstol som hon har i källaren. Där finns en påbörjad duk sen några år tillbaka. Jag skulle vilja lära mig att väva så man skulle kunna göra klart den..
 
Jag fick just ett mess från MKAB att min dator är klar och imorgon ska jag hämta den. Passligt till helgen. Fy vad skönt att få tillbaka den, och hoppeligen snabb som blixten ;)
Ikväll ska Mysan och jag släpa oss till Mariebad och simma lite. Vi tänkte dra på oss våra våtdräkter och blommiga badmössor. Det skulle ni allt vilja se! Heeeeeey Sexy Lady!
 


Tisdag 4:e September

Satt och kolla igenom mina bilder i telefon när jag såg en bild på en smörgåstårta jag laga på jobb i fredags. Plötsligt blev jag vrålhungrig.. Fan det såg gott ut.


Söndag 2:a September

September? Höst då med andra ord.. Exakt 1 månad tills man åker bort och slipper resten av hösten och vintern. Det blir mycket snack om resan hela tiden men det ska ju bli så kul att få uppleva nya grejer. Flytta från en ö till en annan. Hia och jag håller på med en ny blogg som man kan läsa och hänga med i vad vi kommer att hitta på. Så fort vi fått den klar och så som vi vill ha den får ni börja läsa!
 
I helgen då. I går hade vi en super rolig och mysig kräftskiva på 5 pers, Jag, Kim, Mysan, Leo o Hia. Gangnam style! Sen åkte vi in till Arken. Dit har jag inte varit sen rockoff tror ja. Har absolut inte haft nån lust att åka ut men igår hade vi jäkligt kul. Lite mycket folk kan jag tycka... Man såg folk man kände men fick typ aldrig chans att snacka med dem. Man försvann i folkmassan. Åkte med Hia både dit och hem i allafall så jag var hemma typ kvart i 4.
 
 
Imorse sov vi ganska länge, sen knåpa jag ihop ett kuvert av rosa glitterpapper som Celine skulle få sina födelsedagspengar i. Så vi har varit till Grelsby på kalas idag. Kim har jobbat, jag har varit till Hia en stund, och nu har vi just ätit wienerschnitzel till middag.
I Fredagags förde jag min dator på omformatering så nu skriver jag på Kims dator. Skulle få tillbaka den i mitten på nästa vecka trodde dom.

RSS 2.0