Träningsmatch

 
Eftersom våra matcher som vi skulle ha spelat i helgen blev inställda så spelade vi en träningsmatch ikväll istället, mot B-pojkarna. Det började ju bra men sen rann det iväg till 13-2 (tror ja)! Nå men det var endast den andra matchen vi har spelat den här säsongen med ett rätt nybyggt lag dessutom, så det är sånt som händer. Jag hade lyckats stiga på något så mina skrinskor var jävligt ovassa. Kunde inte svänga höger för då for jag ikull, duktigt jobbigt att inte kunna lita på grillorna. Men jag får trösta mig själv med att jag inte var inne på ett enda baklängesmål och var inne på båda våra framåt, det första lyckades jag sätta dit och Emma fixade det andra.
Mera träningsmatcher säger jag! När det är så jävla långt emellan våra matcher i serien!
 
 
 

Söndag


Igår kväll var det dags för ett besök till Arken med tjejerna! Vi började kvällen hemma hos Hia och vi hade en så jäkla kul kväll. Det var för längsen vi gick ut och dansade tillsammans. Nu får man vänta en vecka sen är det dags för haunted halloween på Kino! Det kommer bli grymt ;)
Det har varit en lugn dag idag. Har sett A-laget kämpa och besegra Östervåla med 5-3
 och ätit middag på Park. Efter få timmars sömn inatt är jag inte så pigg så resten av kvällen får spenderas i ryggläge i sängen.
 
 

Igår åkte min nya långklänning och läppstiftet på
 

Kökssysslor

 
Igår fick jag nåt ryck och bakade kanelbullar samt lagade tomatsoppa till middag! Båda två fick godkänt av familjen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonsol

 
Vaknade vid 9 i morse och upptäckte att det var en vacker soluppgång här i Björsby. Efter att jag förevigat den gick jag tillbaka till sängen och steg inte upp före kl 12. Ledig Lördag är härligt!
 
 

 

RSS 2.0