Nostalgi

 
Idag saknar jag A-flickorna
Sitter och ser på MODO-HV71 här hemma och önskar jag också kan få spela matcher.. Jag gick in på ålandstidningens bildspel och sökte upp bilderna från mitt absolut bästa hockeyminne, Semifinalen mot Almtuna Mars i 2011. Det är den mest spännande matchen jag spelat, som gick ända till straffar där vi till slut lyckades vinna. Tänkte bjussa på fina bilder på det bästa laget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är alltså tagna av Ålandstidningen

Tisdag 13:e November

 
Det var precis så här jag visste att det skulle gå! Att bloggen blir bortglömd och orken att ta upp det ingen inte finns. Men nu tänkte jag skriva av mig lite. Ska försöka hålla det kort trots att att det är mycket jag skulle kunna skriva om.
Som ni märkt blev det ingen långvistelse på Gran Canaria för mig o Hia. Det var helt enkelt inte meningen att vi skulle åka iväg just då. Det blev istället en semester på ca 2½ vecka. Det var iof skönt det med, men nog skulle det vara skönt att slippa vinter. En bra sak att va hemma är att jag får hänga med i all hockey som pågår. Och det ABSOLUT bästa, att det startats upp ett nytt lag som förhoppningsvis ska bli nytt damlag. Så jag får till och med träna hockey själv även denna vinter. Tanken att man efter 10 år inte skulle kunna träna mer, var inge vidare.
Från jobbet tog jag ju tjänstledigt enda till Mars pga resan, så då valde jag att säga upp mig och söka nytt jobb istället. Så för tillfället gör jag inte mycket om dagarna. Har nån ett jobb åt mig så hör av er :p
Något jag också kan berätta är att jag för första gången sedan jag hoppade av lusse, är att jag har en framtidsplan! Efter årsskiftet hoppar jag på en redan startad yrkesförarkompetenskurs och efter Maj kan jag titulera mig själv Lastbilschaufför! Spännande :D
 
 

 
Första träningen!
 
 
Så var det ju halloweenfest på Kino också. Jag sminkade ett litet sår :)
 
 
 
 

RSS 2.0