Spring

 
Det skulle va jäkligt skönt med vår snart
 
 
 

Leather

 
Mamma råkade se en läderjacka till salu på Ålands köp & sälj igår, och det råkade va en Jofama by Kenza så jag sa åt henne att köpa den direkt! 150€ fick hon den för. Sjukt bra pris mot om man sku köpt den ny. Jag prata här om dan om att jag behöver nån ny vårjacka och vips, så har jag en.
 
 
Idag var jag till ÅCA och prata om lite jobb. Det handlar om brödplockning på Kantarellen, så imorgon ska jag fara och se hur det går till, sen börjar jag jobba på Måndag. Det blir må-fre jobb och inga helger. Det är vad jag kommer hålla på med fram till 25:e då min utbildning börjar. Sen klämmer jag in lite jobb på Punkten vecka 11 också. Skönt med lite jobb på agendan. Sen ska jag ju få va barnvakt åt Nea nästa vecka också! :)
 Imorgon tänkte familjen åka och äta middag någonstans innan jag, mamma o pappa går och ser på teater,  Smugglarkungen. Det är evigheter sen jag var på teater så det ska bli kul.

Måndag

 
Slog på stort idag och gick på långpromenad med Mysan. Superskönt var det ute i vårvädret. Det blev en runda på 11 km. Bara jag får lön ska jag fara och fylla på gymkortet! Skulle va skönt om man skulle kunna komma igång med lite träning. Jag ska inte säga för mycket för det har ju hänt att det har misslyckats tidigare. Haha. 
Förutom promenad har jag varit till Cityläkarna idag igen. Utslagen är inte helt borta så jag ska fortsätta äta antibiotika i 2 veckor.. Det har ju i allafall blivit bättre så hoppas på att det kan försvinna helt nu! Man känner sig så "ful" med utslag i fejjan. 
 
 

Söndag

 
Igår var en trevlig kväll på Arken med Myssn, Leo och Jesper. Jag fick skjuts hem av Erre (Tack :)) och var hemma lite före halv 5. och klockan 5 somna ja. Så idag har man varit lite trött. 
Både igår och idag har jag varit till islandia och tittat på A-lagets sista matcher för säsongen. Schysst med 2 vinster men trist att det inte blir nåt kvalspel.
Efter dagens match var vi till Park och käka middag och nu har jag slängt mig i sängen för att försöka få upp värmen lite. Jag tänkte dra på hockeyträning senare ikväll. Det är så längesen jag var.
 
 
 

Ausgang

 
Idag är det min tur att övertala Mysan så jag tar med henne och Leo till ArKen ikväll!
 
 

Segt

 
 
Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår men min dator är så fruktansvärt seg så det funkade knappt att starta den. Nytt försök idag!
 Igår hade jag varit på ett möte till AMS när Mysan messa att vi sku gå och käka lunch. Vi gick till det nya Great Subs & Salads. Riktigt nöjda var vi med allt från mat till personal. Tog ett litet varv i några butiker och åkta sen till gymmet 1½ timme.
 Jag skulle testa mig på att baka nyttiga muffins som jag hittade recept på på nätet. De smaka satan, haha. Inte ens med choklad frosting blev de goda! De får nog åka rakt i soporna. Jag var också till Kim och myste lite med Irish och kika på Modo match. Somnade runt 12 så imorse sov jag till 10. Annars har jag vaknat runt 9 hela veckan.
 Idag har mamma och jag städat huset för pappa ska ha nån "kill-kväll" här imorgon. Så då får jag inte va hemma. Kanske Arken kan agera hem? Jag har varit så snäll och bakat en chokladtårta idag till pappa och hans vänner.
 
 
De äckliga muffinsarna
 
 

Today's a bad day

 
 
 
 
 
 

Tack!

 
Min mamma är guldvärd! I Söndags tog hon med mig till IKEA för att köpa lite nytt till mitt rum. Nu har jag en bra plats att sitta vid istället för att sitta/ligga i sängen hela dagarna. Tack mamma ♥
 

Long Time No See

 
 
Det är ganska otroligt att det finns några få personer som är in och kikar här alla dagar fast min uppdatering är så dålig. Det lär nog inte bli bättre men ibland får jag för mig att skriva ett litet inlägg.
 
 Det har skett en sak som vänt upp och ned på hela min vardag. Efter 3 ½ år tillsammans så har jag och Kim gjort slut och jag har flyttat hem till Björsby. Det har varit jätte jobbigt men det ska väl bli bättre. Jag är otroligt glad för att vi har så bra kontakt som vi har.
 Det har varit jobbigt och svårt att flytta "hem". Det här är ju inte mitt hem. Det finns i Överby. Nå, det har ju gått 2 veckor nu så jag har hunnit bli lite mera hemmastadd. Det är ju ganska skönt att bli lite bortskämd av mamma♥
 Vi kom överens om att dela på kissorna så Bosse flyttade med mig. Det är skönt att ha han som sällskap. Han är dock inte lika mysig som han annars har varit. Han är nog lite nervös och orolig. Ut vill han inte gå, han som annars älskar att va ute. Hoppas det löser sig när det börjar bli vår.
 
 Det är tur jag har Mysan o Hia som stöttat mig och får mig att tänka på annat ♥
 
 
 
 
Världens finaste kissor! Jag saknar förståss Irish :/

RSS 2.0