Morötter&dipp

Sitter och äter morötter och vitlöksdipp och tittar på MODO-DIF efter en tuff dag..
Vill egentligen bara ha min mammas famn att kura ner mig i just nu <3
Tur att jag åtminstone har Kim och kissorna.

Vill ha sommar nu!


Jag vill ha Juni så jag får fara till Magaluf med mina fina vänner!Då ska jag ha såhär snygg rumpa!
Bara att fortsätta med träningen som jag gör äända fram till sommaren :)

30.01.12

Idag jobbade jag som vanligt, 6 till typ halv 1. Tommy och Sara kom och provsatt vår soffa som de kanske tänker köpa :) (ena fotöljen har dom redan köpt) Eftersom den är lite onödigt stor och klumpig här hos oss så vill vi ha en annan. Då måste såklart Kim och jag åka och kolla om det fanns nå fina billiga soffor här på Åland.


Just nu är jag nyduschad och fräsch efter att ha varit på HIT igen med Mysan, ååh väntar på träningsvärken ;) Och ätit min supergoda sparrissoppa som jag lagade till middag idag. Mums :) måste spara receptet!
Kim somna på soffan (ovanligt :D) så snart blir det nog sängen för mig med föör imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Jobb och hockeyträning står på schemat. Vill ha helg NU så jag får spela match igen, för det finns inget bättre än att spela hockey :)

Sorgliga flickor...

...som tror att de kan bestämma allt här i världen och gnäller om allt som inte ens är dåligt. 17, snart 18 år borde man bete sig annorlunda. Försöker få tränarna att avgå, fast de gör en sån jävla insats! De är bästa tränarna vi har haft, och de lägger ner så jävla mycket av sin fritid på oss och gör det helt gratis! Så jag förstår inte? Varför gnälla? Det är ändå ingen som vill ha tillbaka Tommy? Om ni tror att tränarna tänker lägga sig mot småa flickor så är ni ute och cyklar. Dom pratar, Vi lyssnar. Enkelt.
Vi har aldrig spelat så bra mot SHK som vi gjorde idag och jag tror aldrig vi har fått så mycket beröm av tränarna tidigare. Nej, det duger inte, då måste man ändå gnälla, vara respektlös och skita ner hela föreningen genom att skita i att tacka motståndarna? Och säga att tränarna försöker ta på sig äran för vårt spel! WHAT? Alla tränare pratar om VI, dom ingår också i laget för fan! Förstå att det är ni som förstör lagsammanhållningen som ni håller på, inte NÅN annan. Så har det varit hela säsongen. Man försöker va trevlig och glad emot er, men får bara skit, och sura miner tillbaka. Moget.
Allt grundar sig tydligen FORTFARANDE på förra säsongen för att dåvarande ass.tränaren inte klarade av att träna och valde att sluta. Bara därför nu så försöker ni ge tillbaka? Finns ju ingen annan grund till detta gräl och gnäll. Jag är glad att jag får spela hockey precis som det är! Och det finns ingen som hindrar nån från att sluta. Så dags att bete sig som den åldern man är och glömma allt skit för vi har det så jävla bra!

28.01.12

Igår kväll var jag och Kim hem till Lina och Anton på förfest, fast vi själva inte for ut. Men riktigt trevligt var det. Jag har alltid lika kul med mina tjejer. :) Sen runt halv 1 (tror jag) skjutsade vi in folk till Kino och drog hem och sov.
Idag var jag via jobbet nån timme så jag inte behöver göra allt imorgon då vi först har match mot serieledarna SHK klockan 10:00 (!!!) och sen ska jag titta på när A-laget spelar, även de mot serieledarna, Gimo.
Nu är Kim hos Jocki och kollar på fotboll och senare ska vi hem till Maria och David och äta tortillas med dem, Jenny och Jonas. Mumma! Förmodligen titta på MODO-Växjö.

Dålig cambild på hur jag såg ut igårkväll


Bosse


Jag har världens finaste kisse

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0