Lördag 28:e April

När vi kom till Park igår mamma och jag, så tog vi varsin fördrink medas vi väntade på maten. Till förrätt åt vi friterad scampi och drack ett glas vitt vin. Varmrätt blev förstås Kryddoxe. Så underbar den är! Nån efterrätt orkade vi inte med utan gick sen vidare till baren och tog varsin drink. Sen hämta pappa oss vid halv 10.
Påväg hem så ringer Fanny och vill ha skjuts till stan. Hon, Lillan, Klicken och Elli ville in till PARK! haha. Vi kom hem hit och pappa skjutsa in dom + mig igen. Satt där och snacka o hade trevligt. Klicken o Lillan åkte hem tidigt men vi andra satt där nån timme till innan Jesper kom och skjutsa hem oss. Spontan och rolig kväll :)
Idag var jag o Kim upp och väckte Fanny och åkte in till Stan med henne. Jag måste ha ny mascara, för jag upptäckte igår kväll att jag hade kastat den gamla för en vecka sen då den var torr och klumpig. Sen åkte vi och handla lite kött som jag ska grilla hos Mysan ikväll! Men först ska vi upp till Fanny o Patricia vid 3  på kalaaas. Tjoho vilken kväll der här ska bli! :D Måste bestämma vad jag ska ha på mig ikv. Jag vill ha min rosa kavaj men Arken kommer va proppfull och med en kavaj får man nog ganska varmt... Tror nog det blir en klänning faktiskt :)



 

Hej!


Kryddoxe

Drar iväg till Park! Chefen bjuder alla(höhö) sina anställda på kryddoxe ikväll! Gillar´t

Fredag 27:e April

Så var det äntligen Fredag igen!
Vernissagen igår på museet var jätte bra och Amanda har varit så duktig! Bilderna är så jävla fina, rekommenderar att gå och titta på utställningen. Jag tog med mig mamma dit efter jobbet idag.
Min fredagssyssla just nu är brödbakning! Det är perfekt när man lagat mjöd då det finns massa jäst över. Billigt alternativ är det också.
Ikväll blir det fin middag på Park med mamma ♥ Lite spontant sådär. Vi stod och städa tror jag, på jobbet när hon plötsligt blev sugen på kryddoxe. Så fick det bli! Annars i helgen ska jag va med tjejerna, utgång på Lördag :) Jobbar på Söndag. Inte så mycket planerat så får se vad mera som händer.

Knas Bosse räcker ut tungan :)


Plain





Nikon 1

Torsdag 26:e April

Idag är det Fannys och Patricias stora dag! Äntligen 18 :) Grattis brudar!
Ikväll ska jag fara på vernissage till museet! Amanda och hennes klass ställer ut sina examensarbeten. Väntar med spänning på att se alla oss som moderna disneyprinsessor som hänger på väggen. Du är så duktig Amanda :)) Jag tänkte ta med Kim också, men han sover. När man måste sitta uppe och glo på fotboll på nätterna!!

Tisdag 24:e April

Kom just hem från jobbet och jag fick plötsligt sån överskottsenergi! Ska nog ta tag i lite städning, ta bort lövhögarna från gården, byka och laga en ny sats mjöd! Men jag ska börja med att fara på en jogging runda. Det är härligt vad lite sol kan göra :)


Ny design!

Bytte design men än så länge är den inte ändrad från orginalet. Måste fixa egna bilder!

Måndag 23:e April

Min telefon håller på lägger av. Det har varit glapp när man ska ladda den ett bra tag. Det går om man vicklar lite på sladden och lägger den på ett speciellt sätt, men nu går det knappt att ladda den alls. Och i morse vakna vi av att den låg och burrade, men gick inte att få igång, så jag fick slita ut batteriet. Betyder att efter jobbet for jag och beställde ny telefon, det blir en iPhone 4s vit. Tar nån vecka innan de får in dem men den ska iaf fungera.
Fick hem lite kläder från H&M idag som inte kom med förra beställningarna. En rosa(!) kavaj, en beige topp och ett par jeansshorts(som var för stora..) Nu är det väl 4 saker som saknas ännu som kommer senare.

 

 

Jag har nu 3 plagg som var för stora som jag försöker sälja på köp&sälj på facebook. Det är dessa plagg.

 

 


Lördag 21:a April

Igår kväll fick Kim och jag besök av Lina, Anton, Erre, Hia och Amanda som var hit och åt tårta! Vi satt här och hade det trevligt nån timme, sen for vi via Amanda sen till Arken. Där var det pensionärsrally. Krylla av äldre folk, så det var väl sådär, men ganska kul hade vi ändå. Alla var nyktra, men dansa gjorde vi som vanligt och åkte hem just innan de stängde. Ikväll får vi se om vi drar dit igen, skulle va nice :)
Idag har Kim, jag, Lina och Erre varit och kollar på "Skrubbsår". Kim och jag var där redan vid 11, och fyy vad kallt det var! Vi åkte hem nån timme och värmde oss och for tillbaka och mötte upp brudarna. Solen började titta fram så det var lite varmare då. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska göra fram tills att vi far ut. Hittar förhoppningsvis på nåt kul!


Veterinärbesök

 

Lilla gulle Irish har blivit biten i tassen så idag blev det veterinärbesök. Hon fick medicin så det ska väl bli bra om nåra dar. Stackarn hade svårt att gå när hon kom hem, för hon var groggy efter lugnande hon fick.


Misse

Nikon 1


Onsdag 18:e April


Kim och jag drog iväg och bowla idag igen. Det är ju så roligt :)

Tisdag 17:e April

Jag har stressat som fan de 2 senaste dagarna. Igår bakade jag 2 schwarzwaldtårtor till kalaset  som Kim och jag hade ikväll. Sen städade vi som tokar. Idag var jag tvungen att sluta lite tidigare för att jag sku hinna hem och fixa lite innan jag måste vara på KlippUpp för att bli ljusare i huvvet. Var väl där i närmare 2 ½ timme. Sen till byggvaruhuset och byta ut vår torkvinda (som gick av i helgen!!), sen och fixa Kims födelsedagspresent som var en ny datastol. Sparhallen stolen han hade tidigare var ju bara skit ;p Tror han uppskattade sin present :) Sen hem och börja baka cupcakes, städa, städa, stressa och städa. Vi åkte iväg till Arnies och käkade varsin burgare när det var 2 timmar tills gästerna sku komma, och inhandlade det sista till kalaset. Hem och laga frosting till cupcakesen och stressa lite till. Sen kunde alla komma :) Och vi var nära vårt rekord med folk inne hos oss på samma gång. Rekordet är 19. (Då bor vi i ett liiitet hus) Vi fick massa fina saker av allihop och nu är man helt slut.
Irish gulle har uppsvullen tass och haltar :( Är det inte bättre imorgon måte jag ringa veterinär..
Jo, och sen har ju jag o Kim varit tillsammans 2 ½ år idag också. Håhå ;)


 

In progress

 

 

Vårt fina gudbarn :))

 

 


Lördag 14:e April

Ja då har man varit och spelat företagscupen i innebandy med Transmar! Vi förlorade de 2 första med 5-4 och 3-1 och vann sista matchen med 6-0. Så det blev inget vidare spel för oss. 3 mål och jag tror det var 1 assist, gjorde jag :) Kul var det iaf. För lite mat och 3 spelade matcher har nu resulterat i huvudvärk... och jag är så trött så jag vill sova. Jag har dessutom träningsvärk typ på vänstra skinkan från bowlingen igår! :s Nu tänker jag lägga mig på soffan en stund..

Fredagen den 13:e!

Ikväll ska jag discobowla med Kim, Maria, David, Lina och Anton! Det var ett tag sen man bowla nu så det ska bli skoj :D Imorgon ska Kim och jag till Godby och spela företagscupen i innebandy med transmar! haha.

Weheartit


Nya soffan!



Nya soffan kom idag *happyface*. Blev skitsnyggt! Perfekt med

bäddsoffa så nu är det bara att komma och sova över ;)


Tisdag 10:e April

Jag orkade mig iväg till Avancia idag, jag sprang en stund på bandet och körde lite på crosstrainern. Har varit dålig med träningen senaste tiden igen. Jag fick också svar på mina prover från Cityläkarna idag och jag är fullt frisk tydligen så allt sitter väl i psyket. Sitter hemma med en smoothie nu, gjord på yoghurt, mjölk, jordgubbar, banan, hallon och apelsinsaft. Ska springa genom duschen nu så hinner jag vile lite sen.


Jeans



Jag köpte 2 nya jeans, ett linne och lite underkläder när vi var i Valbo i helgen. De här jeansen är från Gina Tricot

Måndag 9:e April

Det är Måndag och jag har kommit hem från Sverige. Ska sammafatta lite min helg.
I Torsdags bjöd Lina på middag hemma hos henne och förfest för dom skulle ut sen, inte jag för jag skulle upp på Fredag morgon och åka till Sverige. Det slutade med att de övertalade mig att komma med ut i allafall, haha. Jag skulle ju ändå fylla 19 efter 12 slaget. Hade grymt kul på Arken, och jag var hemma och i säng 3. Steg upp 7 och blev hämtad av mamma o pappa halv 8. Jag var varken trött eller dålig så det här ska väl gå bra tänkte jag. På båten åt jag lite bacon till frukost och drack juice, te och vatten. Sen sökte jag upp en soffa och sov där nån timme. Bakisen började komma... Åkte bil i ca 2 timmar upp till Valbo där vi hade tänkt hinna handla lite innan vi åkte till Finnböle. Jag orkade inte handla så mycket, hehe. Där fick jag även i mig en halv tallrik pommes. Sen åkte vi vidare. När vi kom fram till Finnböle blev jag bjuden på tårta för att jag fyllde år. Och efter tårtan började det reda upp sig kände jag, sen försvann krappulan :)) Vi åt sen supergod middag och drack lite "blåa" och nån vitrysse. Både Linda och jag hade sovit få timmar föregående natt, så vi somnade tidigt och sov som stockar hela natten.
När vi alla hade vaknat och ätit på Lördagen så drog jag, Linda, Mamma och Pia iväg till Taste of Africa. Sen vid 3 åkte vi buss in till Gävle för att fara och äta. Vi började på en pub och tog nåt att dricka innan vi gick vidare till Church Street Saloon och åt. Rekommenderar stället, så jäkla mysigt. Går i country stuk. När man satt sig kommer dom och kastar en näve jordnötter på bordet och när man har ätit dom slänger man bara skalen ner på golvet! Vi vart så galet mätta, och maten var super god. Vi gick sen vidare till en annan restaurang/Bar och drack Mojito och Caipiroska innan bussen gick tillbaka runt 8. Vi kom hem och alla gick och la sig tidigt då alla var jätte mätta och trötta.
Igår gjorde vi inte så mycket innan vi åkte, men vi tittade på en norsk film som heter Huvudjägarna. Sen åt vi lite lunch och drog sen iväg till Valbo igen, mamma skulle till Ikea och jag hade ju mer shoppinglust då än i Fredags ;) Sen var det raka vägen ner till färjan och hem! Riktigt lyckad helg och jag lovar att det inte ska ta 4 år igen innan jag åker dit nästa gång.



På Taste of Africa kunde man köpa massa fina grejer

Tårtan vi åt på min födelsedag ;)











Torsdag 5:e Mars

Jag har namnsdag idag :)) Mamma och jag var ut till Finströms kyrka och Mommos grav efter jobbet idag, sen åt vi lunch på Stallhagen. Vi fick riktigt bra mat. Sen var det hem och hoppa i duschen och börja packa inför helgen! Kom inte så långt :p Har suttit och sminkat mig och måltat naglarna i lugn och ro ganska länge. Var även upp och prata lite med Lillan o Nilo. Om en och en halv timme är det middag hos Lina som gäller! Kommer bli jätte trevligt :)





Jag fick min födelsedagspresent av mamma idag

Onsdag 4:e April

Jag fick mail från H&M igår att mitt nästa paket är påväg! Tänk om man skulle ha tur att få det imorgon, men knappast :) Jag far iväg till Svergie till Erik, Pia och Linda på Fredag så det skulle ju va nice med nya kläder innan man far. Jag kan inte minnas hur många år det är sen jag var till dem sist. Det ska bli riktigt kul. Kommer hem på Söndag igen.
Imorgon är sista arbetsdagen denna vecka, härligt. Sen bjuder Lina på middag och fest på kvällen :D woho! Har inte bestämt mig för om jag ska fara ut eller inte, det är ju skönt att få sova lite innan man ska upp och med färjan ;) Bestämmer mig säkert i sista sekund.
Idag lagade Kim och jag Spaghetti Carbonara till middag, var upp och prata med Lillan en sväng, sen påskpynta jag lite i min kruka på trappan. Har haft ont i huvudet och varit trött hela dan idag... så har inte orkat med nå mycket. 
Just det! Jag fyller ju år på fredag också :D Jag hoppas att Linda bakar en tårta åt mig tills vi kommer ;) haha!

 

 


Dagens middag



Idag blev det bakad potatis med kallröktlax-röra till middag, så mumsigt :)

Jätte enkelt att laga också. Det är bara Creme Fraiche, Rödlök, Lax, Dill, Vitpeppar, och Citron

Slut på Hockeysäsongen 2011-2012

Ja, då var det slut för i år.. Känns lite weird då man är helt ovetande inför nästa säsong ännu. Kommer man fortsätta spela eller inte? Ja vi får väl se vad som händer. Den här säsongen har iaf varit min 10:e! Och vi kom ända till Semifinal där vi föll mot suveräna SHK. Vet inte vad jag ska tycka om min egen insats detta år. Emellanåt har jag bara velat ta paus, för jag har inte alls haft den motivation jag har haft tidigare år. Beror kanske på att jag inte tycker att jag har förbättrats de senaste åren. Undrar vad som sku hända om man tog paus nåt år, om man skulle få tillbaka nån motivation eller inte.
Tja, på avslutningen idag hade vi mix turnering mellan A-lag, A-pojkar, A-flickor och B-pojkar. Var helt okej, lite tungt när isen aldrig blev spolad men en helt okej avslutning. Fia fick Intressepris och Kamratpris i vårt lag! :) Jag fick nyckelspelar priset, så nåt bra har jag väl gjort. Eller jag vann skytte och poängligan också (18 + 9 på 14 matcher) Jäh, jag vet inte :p Kanske är jag bara en negativ människa ;) Så nu kommer man väl bli en tjockis när det inte är nå mer träningar :D För jag är sämst på att träna själv. Nu måste jag väl sova så man orkar upp på jobb imorgon.


RSS 2.0