Sällskap

 
Igår kväll kom Mysan och Leo så nu är jag inte ensam nå mer :D Jag hade varit på träning innan det och när dom kom så for vi in till stan och gick till The Barn vid Stora teatern och käkade super goda burgare med ännu godare pommes! Sen skulle man sova gott, trodde jag.. Klockan 3 nånting somnade jag till slut..hmm. 
Idag när vi hade sovit till typ 12, åt vi lite frukost och drog sen till stan och strosa runt lite. Vi var också till Linn och Anders på lite fika innan vi for och handla lite och drog tillbaka hem. 
När jag suttit en stund i soffan ringde David och tänkte att jag skulle få fara och köra lite truck vid hans jobb, så det blev typ 1,5 timmes truckkörning för mig ikväll! Det gick ju helt bra trots att jag inte kört på över 2 år. Skoj var det iallafall. 
Imorgon ska jag på en arbetsintervju till ett café som jag egentligen skulle varit på i Fredags, men jag hittade inte på rätt och de svarade inte när jag ringde, såå jag åkte hem igen! Så nu ska jag testa igen imorgon så får vi hoppas att jag hittar.. hehe.
Idag har det varit ledigt rfån träningarna också men imorgon är det dags igen!
 
 

Det blir bättre

 
Gårdagens spöken som satt i mitt huvud har dragit som kos nu, typ. Under träningen igår kändes det mycket bättre socialt eller hur jag ska säga. Åkte till träningen med Hanna och Fanny och bara det var bra tror jag. Jag fann också en lite likasinnad i Hanna, då hon var lika lost i gymmet som mig! Haha! Skönt att inte va ensam om att inte veta vad man ska göra liksom. Och ett plus var också att vi idag före isträningen hade teknik genomgång i just gymmet. Igår fick jag mina Salminggrejer också. Byxor, handskar och klubba. Jag har ju kört med samma märke på klubba hur många år som helst men jag gillade fan Salming! Nu fattas bara en svart hjälm och salming-trunken.
Annars har jag idag inte gjort nåt annat idag än handlat lite mat typ, drog iväg på träning vid 14:30 och nu väntar jag bara på att få sällskap här med mig! 1 timme kvar!
 
 
 
 
Fick en bild idag från pappa som han tog precis innan jag skulle stiga ombord på båten i Tisdags
 

Spöken i huvudet

 
Jag har länge velat flytta från Åland och testa spela i en annan klubb nån gång i mitt liv. Nu händer det på riktigt. 
Jag är väldigt glad att jag faktiskt gör det här. Men just nu känns det också lite jobbigt. Jag har inget jobb, inget eget boende. Jag har ännu inte skaffat nå vänner. Såklart alla i laget är mina vänner men jag känner ju ingen ännu. Man har inget att säga i omklädningsrummet, man sitter mest och lyssnar på vad alla andra pratar om. Det finns självklart de som är super trevliga som verkligen frågar mig hur det går, hur det känns och så där, men det blir oftast inte så mycket längre diskussioner. Jag vet ju själv när det någon gång kom in någon ny i laget hemma. Jag har svårt för att veta vad man pratar om med nya personer. 
På grund av allt det har jag känt mig jätte ensam de här första dagarna, jag behöver en kompis eller två. Sen när jag får jobb kommer jag ju inte heller ha tid att sitta hemma och grubbla över det här men,.. Nu är det lite segt. 
Men jag vill verkligen inte heller ge upp någonting av det här, inte så här lätt. Klart man inte känner sig lika trygg som hemma till en början. Det växer ju med tiden. 
Hemma hade jag ju också en sån helt annan roll i laget än här. Här kommer jag in från botten och ska jobba mig uppåt. Och jag som person har alltid varit jätte rädd för att göra fel/göra bort mig inför någon. Så fort jag gör något litet fel på träning blir jag super besviken på mig själv och tror att alla andra tycker jag är mest i vägen. Jag hoppas jag blir bättre snabbt! Okej nu har jag ju bara tränat 2 träningar med div2 och endast en med div1 än så länge. Men, man vill aldrig vara sämst liksom..
Imorgon kväll får jag äntligen lite sällskap när Mysan och Leo kommer! 

Göteborg!

 
I Tisdags tog jag min resväska och hockeybagen och flyttade till Göteborg. Jag ska spela med Göteborg HC i vinter, och de två första dagarna här tränade jag med div2 laget. De kändes helt okej trots att jag inte riktigt vant mig med mina nya skrillor ännu. Tjejerna är riktigt härliga också!
Igår fick jag vara med div1 laget, först på fys då vi var i en boxnigshall och hade cirkelträning en timme, sen 1h & 20min på is efter det. Behöver jag nämna att jag går med konstant träningsvärk?.. haha, snacka om att det bara kan bli bättre alltså, så jävla dåligt tränad. På isen märktes att jag har mycket att jobba på men jag kommer helt säkert utvecklas rätt snabbt med det gänget. Tränarna säger att jag ska vara med div1 laget i fortsättningen iallafall så jag behöver inte vara orolig att det blir för lite träning. haha.
Jag har varken jobb eller egen lägenhet ännu men som tur är låter Mysan och Leo mig bo i deras lägenhet tills jag får tag på något eget. Hoppas inte det tar allt för länge nu bara. Om en timme ska jag iväg på en arbetsintervju till ett Café. Det skulle passa mig väldigt bra då det är typ samma upgifter jag haft på mfood. Men mycket hänger förtås på arbetstiderna då jag har träningar alla kvällar och senare matcher varje helg. 
Ikväll är det fys + is igen och Lördag fys + is + teknikgenomgång i gymmet, sen på Söndag är det lite vilodag!
Nu ska jag förbereda mig för intervju!
 
 
 
 

RSS 2.0