Jullov

 
Nu har jag varit över halva tiden här hemma, och jag har hunnit med en del roliga saker.
Frisörbesök, Uppesittarkväll med vännerna, mysig julafton med familjen, juldagsfirande på Arken med brudarna, sleepover hos Hia och lite annat skoj. Det sämsta med allt är att jag varit förkyld nu snart en vecka... Nu tror jag dock det börjar gå över igen. Och det vore ju skönt så man inte är helt däckad när man ska välkomna det nya året. Det ska bli så kul att vara alla vänner samlade. Vi kommer vara hos Hia och Jonas (känns som det är mitt andra hem den här Ålandsvistelsen) och ha knytis som vanligt. Det blir jätte bra (Y)
 Mamma och jag har hämtat en soffa till mig idag som vi på tisdag, tillsammans med massa andra grejer ska ha med när vi ska bila ner till Göteborg. Så vi har bokat båtresor och hotell för första natten. Sen på onsdag ska vi flytta alla saker från mitt rum till lägenheten och även ta en vända till Ikea. Klockan 16 sen, ska vi till Scandinavium och se Frölunda-Modo! Så jag kommer ha sällskap ända till fredag sen blir jag lämnad ensam. Jag är inte super pepp på att åka tillbaka till Göteborg faktiskt, men jag är jävligt pepp på att få bo in mig i lägenheten och börja plugga så det ska nog bli 100 gånger bättre än de första 4 månaderna.
 
Jag var med Fanny upp till pissberget en dag och det var så jäkla fint!
 
Fräschade till håret med balayage
 
Bosse var söt i rosett
 
Efter första natten av sleepovern tog vi en promenad med hästar och hund. Jag passade på att lata mig lite och hoppade upp på hästen istället för att gå.
 

God jul Göteborg

 
Nu sitter vi på tåget på väg mot Stockholm! Snart Åland, snart.
Mamma och pappa kom till mig i fredags kväll runt 21 tiden. Då tog vi packningen till hotellet där vi allihop skulle bo under helgen. Sen åkte vi till Burgersson och käkade burgare innan vi drog tillbaka till hotellet och sov. I går började vi dagen med att åka och hämta mina hockeygrejer från Nina som jag inte orkade släpa på i fredagskväll, lämnade dom på hotellet och gick över till Nordstan där vi kikade i lite butiker. För mycket folk säger jag bara! Tacka vet jag Maxinge ;) Efter någon timme åkte vi till Feskekörka och åt lite lunch. Det blev räkor för hela slanten! Mumma. Sen var vi också till Liseberg förstås, men där var vi inte länge. Det var ju dötrist väder så vi vandrade igenom där och kikade lite sen drog vi tillbaka till hotellet och vilade oss inför kvällens middag.
Vid 19 mötte vi upp Janne vid Brunnsparken som guidade oss till Ölrepubliken där vi drack nån öl och satt och snacka. Det var riktigt trevligt. Sen var det dags för middag på Puta Madre, sjukt fränt ställe! Restaurangen är en hyllning till den mexikanska bordellmamman. Efter vi ätit och druckit några goda drinkar var det skönt att komma tillbaka till hotellet igen. 
Det blev en kort, men trevlig vistelse för mina föräldrar men i början av Januari när det är dags för min flytt så får dom komma med igen. Då kanske vi hinner med en SHL match också!
God jul och gott nytt år Göteborg!
 
Feskekörka
 
Lunchen!
 
Mamsi & Papsi 
 
 

Nedräkning

 
Jag har haft nedräkning sen jag kom tillbaka hit till Göteborg från Åland sist. Nedräkning tills mamma och pappa kommer hit! Det var 25 dagar kvar när jag började och nu är det bara 10 dagar kvar och 12 dagar tills vi alla åker hem. Jag längtar SÅ efter jul hemma på kobben! Jag brukar inte vara så mycket för jul men tydligen i år :) Det är inte länge kvar nu men fan det känns långt! Att dessutom inte göra något under dessa dagar får det att kännas längre. Jag har inte tränat på is på 10 dagar.. Axlarna är på väg att bli bättre men det gör fortfarande ont. Och imorgon har vi näst sista matchen innan jul, jag får hejja allt jag kan ;)
 

SVT Sport

 
Titta mamma jag är med på tv! Skämt åsido, haha. Igår var SVT Sport i Angered Arena och gjorde ett riktigt bra reportage ( "Integration i dess rätta mening" ) där jag råkar synas i förbifarten. Igår var även Pixbos elit innebandydamer på besök hos oss och testade på att träna/spela ishockey med oss! Eftersom jag inte tränar på is denna vecka pga mina axlar så lånade jag istället ut min utrustning till en av tjejerna. Det är inte alla dagar man får hjälpa folk klä på sig utrustningar och knyta skrinskor. haha. Jag tyckte det var en riktigt rolig grej och innebandy gänget verkade också tycka det var skoj. Nästa gång är det vi som ska möta dom i innebandy!
 
 
 
 
 
Idag har axlarna känts sämre igen så jag stannar hemma helt och hållet från ishallen ikväll. Trots att jag inte kunnat vara med på isen har jag varit med på fysen så gott jag kunnat. Imorgon planerar jag att vara på med skriskoteknik iallafall.
Jag har lyckats sälja min soffa som stått hemma hos mamma o pappa sen Augusti. Och kanske även tv-hyllan kan flytta därifrån. Det är perfekt så jag kan köpa mig lite mindre smidigare möbler sen i Januari till mitt nya hem. Jag har även börjat plocka om i mina flyttlådor här i rummet så att allting är redo för flytt sen. Nu ska jag sortera vad jag behöver ha med mig hem över julen och vad jag kan lämna kvar så länge.
 

RSS 2.0