Asymmetri

 
Den här skolveckan har vi hunnit med mycket. Vi har fortsatt med asymmetrin, både i buketter, dekorationer och kransar. Vi har också varit runt i olika blombutiker och kikat. 
Så här kommer lite bilder på arbeten jag gjort och på en vacker hylla på Blomrum.
 
 
 
 
 

Bildbomd från goa tider

 
Jag sitter på bussen på väg hem från Karlstad och för att fördriva tiden har jag läst igenom min blogg några år tillbaka. Jag längtar hem nu alltså! Jag har inte alls längtat hem sen efter jul, men efter att mamma o pappa var hit förra helgen fick jag lite hemlängtan. Och nu är det 11 dagar tills jag är hemma, det känns långt! Det ska bli så underbart att träffa alla där hemma, och alla tjejer som kommer hem då. Påskfest! Iallafall så tänker jag lägga upp massor med fina bilder från trevliga tillfällen nu. Bildbomd!
 
 
Jag längtar efter sommar nu också 

Lördag

 
Igår när jag slutade jobba efter min sista praktikdag, fick jag massor med presenter av kollegorna! Det kändes lite som jag fyllde år, haha! Jag fick en megafin bukett med tulpaner och inkaliljor, två lila höga krukor som jag tidigare sagt att jag tyckte var så fina, choklad och en superfin lykta med ljus i! Det är tråkigt att inte åka tillbaka dit på Måndag. Då är det återigen dags att gå till skolan.
 
 
Jag fick inte med mig alla presenter igår så jag var och hämtade lyktan och krukorna idag och köpte även några krukor extra, som jag bland annat har planterat orkideer i nu. Sen åkte jag hem med de sakerna och gick sen och handlade mat för veckan. Så efter träningen idag har jag sysselsatt mig med att laga matlådor. Men nu blir det soffan resten av kvällen, och då är det förstås Mello som ska ses på. Och imorgon måste man stiga upp tidigt igen. Sista bortamatchen ska avverkas då vi ska till Karlstad för att möta Färjestad. Efter den matchen återstår 3 hemmamatcher och vinner vi de 4 kvarvarande matcherna är vi klara för Riksserien.

Finbesök

 
I fredags efter träningen fick jag skjuts till Centralstation av Hanna för att möta upp mamma och pappa som kom med tåget! Med sig hade dom Kaj och Monica också. Vi tog bussen hit och alla kom med upp till mig en stund och sen gick dom ner till Scandic där dom skulle bo, och jag gick och la mig och sova. I lördagsmorse kilade jag ner till hotellet och käkade frukost med dom. Eftersom dom alla var här för att i första hand se vår match mot Färjestad på kvällen hade vi inget annat planerat under dagen, men vi tog bussen till Bäckebol och handlade lite. Sen hängde vi hos mig en stund igen innan vi tog bussen till Angered.
 Kaj och Monica fick va med i omklädningsrummet och höra Jannes matchgenomgång och se hur det fungerar i vår förening. Det var på förhand lite osäkert om jag skulle få spela eller inte men jag och Hanna spelade vartannat byte i 4:e kedjan så det blev en 5 byten i matchen. Det gjorde mig ingenting då jag ändå har varit sjuk och inte var i toppskick. Men jag är nöjd med de byten jag ändå gjorde. Matchen vann vi med 4-1 iallafall!
 Jag hade till kvällen bokat bord till oss på Doktor Glas på Linnégatan. Vi fick riktigt god mat och bra service. Så när vi åkte därifrån och hem var vi alla mätta och nöjda.
 I Söndags blev det tidig uppstigning och hotellfrukost igen, och vid 8 lämnade jag gänget vid bussen. Lite för kort men SÅ efterlängtat besök! <3 Nu är det ändå bara lite mer än 2 veckor kvar till jag kommer hem en sväng.
 Just nu sitter jag och väntar på att matchen mellan SDE och GHC ska börja på LiveArena. Jag skulle egentligen vara med i Stockholm men jag vaknade med halsont igen och har hostat hela natten. Inte riktigt i spelskick så att säga. Jag hejar från soffan istället.
 
 
Hotllfrukost!
 
 
Lammracks på Doktor Glas
 
 
 

Begravningar

 
 
 
 

RSS 2.0