Måndag 19:e Maj

 
Måndag igen.. slött. Dagen började ju rätt bra med 20 grader och sol vid klockan 9 imorse! Sen hände något.. 
Skoj att vi börjar med barmarksträningar just ikväll också, men lite vatten ska vi väl inte dö av :) Jag ska snart börja laga mat men ligger på soffan under täcket ännu. Jag har just tittat på filmen Frozen som jag velat se hur länge som helst. Mer Disneyfilmer åt folket! :)
 
 Den här versionen av Let It Go är ju däremot 100 gånger bättre än i filmen!
 

Lördag 17:e Maj

 
Sen hockeyn slutade för typ en månad sen, så har man ju inte varit allt för aktiv.. Men jag har iallafall  testat på en ny sport för mig. Rugby! Igår hade vi träning och jäklar vad kroppen värker idag. Och fylld av blåmärken och skrapsår. Älskar det! 
Idag blev det lite som planerat, att baka en rabarberpaj. Trots att jag hade helt slut på socker blev den riktigt bra. Maria och David var hit och fick smaka dom också :)
 
Det här vädret som är idag får en att längta extra mycket tills alla vänner är hemma på ön igen och så att vi kan ha balkonghäng, typ hela tiden ;)
 
Balkongen står färdig och väntar
 
 
 
 

Fredag 16:e Maj

 
Efter jobbet idag åkte jag ut till Östanåker och norpade lite rabarber av Maria så imorgon blir det att baka en paj :) Och möjligtvis åka tillbaka dit med ett smakprov! 
Vi satt ute i solen nån timme, åt lite kakor och drack kaffe/saft, så jäkla skönt! Och tittade på när Nea busa på med allt möjligt :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0