Ispremiär!

 
Så har man ännu en gång fått uppleva den bästa känslan som finns. Kliva ut på isen första gången på säsongen! Nu är det bara att komma igång ordentligt och så småningom börja spela matcher, det som gör att man överlever den eviga vintern :)
 
 
 
Jag har i säkert 6-7 år sparat alla tidningsutklipp om A-flickorna
 
 
 
 
 
Bästa ögonblicket i min 11 år långa karriär, haha :)
 
 

Genomgång

 
Jag har fått önskan om att uppdatera bloggen och då måste jag ju göra ett ryck! Jag har inte haft ork/tid/lust att skriva här nu i sommar men allt flyter på. Jag jobbar på med mitt bröd/ostplock på S-market i Godby. Men jag jobbar min sista vecka där nästa vecka. Ganska tråkigt då jag trivs skitbra där, men det är dags att återvända till mfood och hjäpla min mor. Det ser ut som jag kanske får lite extrajobb i vinter också, det kan ju aldrig va dåligt. Mamma o pappa har pratat om att fara och resa över julen och då kanske jag har råd att åka med.
Annars då? Jag har kanske haft den roligaste sommaren någonsin med alla mina härliga vänner. Jag har mestadels hängt på Arken tror jag. haha. Och man får inte glömma sommarens alla balkongförfester hos Mysan o Leo. Sommaren har alltså fyllts med fest!
Snart är det höst men innan dess ska vi hinna med ännu lite fest och kräftskiva! Och något alldeles underbart är att vi får gå på is på Måndag! I år ska vi starta upp A-flickor på nytt efter ett år av frånvaro. Äntligen får man spela matcher igen! Förra vintern var nog den värsta jag varit med om. Lång och tråkig och utan hockey. Kommande vinter kan bara bli bättre.
 
När jag nu inte har skrivit på så länge så kommer här bilder som visar lite vad jag hunnit med i sommar.
 Vi har stöttat grabbarna i korpen
 
Båttur till Kobbarna
 
Vänner på Garden & hemlagad Scampisallad
 
Snålskjuts efter Arken
 
Massa fina människor
 
Middag på Nauticaltan
 
Trädgårdsfest hos Martha
 
Louie + Duckface   /   Jag har kommit igenom 2 ½ böcker av trilogin!
 
Finaste Nea & Louie
 
Marias fest i Haraldsby
 
Jag hann med 3 middagar på Rockoff i år!
 
Myskväll / Moet event
 
Simma i Västerviken   /   Tema rosa/vitt
 

RSS 2.0