Sorgliga flickor...

...som tror att de kan bestämma allt här i världen och gnäller om allt som inte ens är dåligt. 17, snart 18 år borde man bete sig annorlunda. Försöker få tränarna att avgå, fast de gör en sån jävla insats! De är bästa tränarna vi har haft, och de lägger ner så jävla mycket av sin fritid på oss och gör det helt gratis! Så jag förstår inte? Varför gnälla? Det är ändå ingen som vill ha tillbaka Tommy? Om ni tror att tränarna tänker lägga sig mot småa flickor så är ni ute och cyklar. Dom pratar, Vi lyssnar. Enkelt.
Vi har aldrig spelat så bra mot SHK som vi gjorde idag och jag tror aldrig vi har fått så mycket beröm av tränarna tidigare. Nej, det duger inte, då måste man ändå gnälla, vara respektlös och skita ner hela föreningen genom att skita i att tacka motståndarna? Och säga att tränarna försöker ta på sig äran för vårt spel! WHAT? Alla tränare pratar om VI, dom ingår också i laget för fan! Förstå att det är ni som förstör lagsammanhållningen som ni håller på, inte NÅN annan. Så har det varit hela säsongen. Man försöker va trevlig och glad emot er, men får bara skit, och sura miner tillbaka. Moget.
Allt grundar sig tydligen FORTFARANDE på förra säsongen för att dåvarande ass.tränaren inte klarade av att träna och valde att sluta. Bara därför nu så försöker ni ge tillbaka? Finns ju ingen annan grund till detta gräl och gnäll. Jag är glad att jag får spela hockey precis som det är! Och det finns ingen som hindrar nån från att sluta. Så dags att bete sig som den åldern man är och glömma allt skit för vi har det så jävla bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0