Lördag 31:a Mars

Gårdagskvällen var riktigt lyckad. Åm i Träsket var något som man borde göra oftare. A-lag, A-pojkar och A-flickor delades in i 6 lag och spelade matcher mot varandra på halvplan. Mitt lag kom sist men jag är inte bitter ;) Efteråt duscha och fixa vi oss för middag på Texas Longhorn med ett härligt gäng. Sen tog Mickis min bil och skjutsade oss vidare till Henri och Ansku där vi var nån timme innan vi for iväg till Kino. Kino var däremot rätt slött men helt bra kväll ändå. Kim skröt om att hans lag vann i Träsket och bjöd på Champagne på Kino! haha. Kim och jag var och käka lite innan vi gick till Select och köpte Cola och chips och sen tog taxi hem.

Idag kom Ansku och Henri hit med min bil som Mickis lämnade vid Islandia igår kväll, och kebab till middag! Resten av kvällen blir nog lugn här på soffan med att glo på hockey, äta godis och dricka cola! Medan Henri är och spelar nattcupen i volleyboll.








Helan & Halvan!








Kim låna örhänge av Ansku

Fredag 30:e Mars

Snart far jag iväg till Islandia för att spela ÅM i "Träsket"! (Mini turnering mellan A-lag, A-pojkar, A-flickor) Ska bli kul. Sen far några från vårt lag iväg till Texas Longhorn och äter middag sen ut på röjj. Haha. Kommer nog bli en nice kväll!



CutCut

Cuttade lite i en tråkig t-shirt, måste sy upp ärmarna lite men bättre blev den ju.

 

 


Onsdag 28:e Mars

Konstigt vad det kan va skillnad från dag till dag. Igår var jag så slut så jag inte orkade göra ett skit. Jag satt ensam hemma på soffan heeela dan, och fick verkligen INGET gjort. Och idag har jag äntligen fått diskbänken uppredd och sprungit med sopor och kompost. Jag har till och med lite jackor i bykmaskinen och har redit upp i våra byråer. Slängt en del och tvättar upp vissa saker. Och jag har inte ens varit nära att lägga mig på soffan. Ganska skönt när dagarna är så istället för att man inte orkar eller har lust med nånting alls. Jag var in via Cityläkarna på företagshälsovård igår också, och i princip alla mina värden från blodprovet var jätte bra. Men jag ska in igen nästa Torsdag för mera prover och så får man väl se om det säger nåt om varför jag är så trött!
Mamma var med mig och köpte en ny torkvinda (såndär man hänger kläder på tork utomhus) då den gamla var helt sönder så vi slängde den. Härliga tider när man kan torka tvätten ute för det luktar ju så sjukt gott när man tar in det. Nu tror jag att jag ska måla lite påskägg! :)




Måndag 26:e Mars

Mitt H&M paket kom idag! Happyface! Allting passade och jag är skitnöjd :)

 

 


Söndag 25:e Mars


Klart man måste äta våfflor på "Våffeldagen"






Converse

 

 

 


The Mash Up










 

Kvällen fortsatte sen hemma hos Lina och Anton med lite ölspel, sen vart det Kino hela natten. Sjukt rolig kväll och mycket folk. Bästa kvällen på länge.


Fredag 23:e Mars

Dags för "The Mash Up" då :))

 

 

Sydde upp klänningen typ 4 cm idag, det var lite tant tängd på den tidigare ;p


Torsdag 22:a Mars

Jag plockade fram solstolen idag, och satte mig på altanen med en ny H&M katalog (Jag som får kläder därifrån vilken dag som helst! Jag kommer måsta beställa från den här också, det fanns ju så mycket fina sommarkläder!), en battery och ett mignon ägg, mumma. Det är sjukt vad skönt det är. Vi har 14,6 grader varmt på baksidan i skuggan! W o n d e r f u l.
Ikväll bjuder mamma på mat, vi ska äta grillat! Ger det ännu mer vårkänslor eller? Före det ska jag in via Citylivs en sväng sen via jobb och hämta Tommys smörgåstårta som han ska bjuda på ikväll, för han fyller 20 år! :) GRATTIS!
Veckan har gått rätt snabbt, Fredag imorgon redan och det betyder "The Mash Up" på Kino! Ska bli kul att se mina fina vänner som ska gå modevisning. Måste hitta nåt fint att ha på mig.



 


Onsdag 21:a Mars

Skönt det är ute nu :) Efter jobbet idag var jag ute med min kamera och Irish. Skönt att snön försvann lika snabbt som den kom. Nu kan man gå ute och se vattnet forsa och tussilagon blomma i dikena. Härligt!
Jag var sen i vanlig ordning trött och höll på att somna på soffan. När Kim kom hem åkte vi iväg och köpte olja till min bil, köpte nya lampknoppar till fönsterlamporna i vardagsrummet och handla lite på kantarellen. Vi fick för oss att svänga in via EM och kika på soffor (igen), och vi hitta en heelt perfekt soffa! 3-sits bäddsoffa med divan. Och förvaring i divandelen. Snygg var den också. Så då slog vi till och beställde den :) Den kommer och cirkus 2 veckor. Skönt :D


Den är mörkare i verkligheten

Lek med Nikon 1

 

 

 

 

 


Tisdag 20:e Mars

Jag var ju, som ni kanske såg tidigare, och köpte mig ny kamera idag. Nikon 1. Har sett den på reklam på tv och tyckte den verkade som en riktigt bra kamera. Orkar inte med min större systemkamera mera. (nån som vill köpa?) Så jag är riktigt nöjd :) Inte så billigt men. Så jag har ju förstås suttit här hemma och lekt lite med den.
Innan träningen ikväll så blev jag, Amanda, Linnea M och Fia intervjuade av Marcus till IFK bladet. Så snart är vi KÄNDISAR, eh, kanske inte riktigt ;) Träningen började en halvtimme senare idag för Eagle Sports var där och lät A-laget testa grejer. Och sen (bara för att det är typ 3 träningar kvar sv säsongen! :o haha) så tänkte Robert o Kim att dom skulle köra slut på oss direkt.. Nå det var inte såå farligt, vi spelade typ halva träningen sen :)
Nuuu gäller det! Modo måste vinna nu för att ha nån chans till semifinal! Heja heja.

Nikon 1


Den är miiin <3


Måndag 19:e Mars

Igår bokade Lina och Martha Summerburst biljetter!! Vittu vad nice det ska bli. Fan det kommer bli så jäkla bra!

Weheartit

 

På tal om annat, va fan är detta för väder? Det vräker ju ner snö :((( fyyy. Det som kändes så bra när nästan alla snö var borta.. Men förhoppningsvis försvinner det lika snabbt.

Ikväll kommer Mysan med mig på spinning! Skulle vart skönt att gå ut och gå eller cykla idag meen, snön stoppar mig. Vi hämtade soffa från mamma o pappa igår så nu tror jag att jag ska lägga mig ner och se på tv en stund.


Söndag 18:e Mars

Det var ingen av mina vänner som skulle ut i Fredags så jag satt hemma med Kim, Fredrik och Jocki innan vi åkte iväg till Kino (via Rökka). Det var skit slött där... Vi åkte hem vid halv 3 tror ja så på Lördan mådde man ju bra :) Sen i Lördags var Jag o Kim och titta på när A-laget vann sista hemma matchen. Blev sen en lugn dag/kväll framför tv:n. Idag spelade vi mot B-pojkarna. Efteråt måste jag iväg och jobba, och nu var Tommy just efter soffan vår. Så nu sitter jag på datastolen och ser på SAIK-MODO. Haha inte så värst bekvämt men det betyder att vi äntligen kan fara och beställa ny soffa :D Härligt. Får väl fara och hämta delar från mammas o pappas gamla soffa innan vi får vår nya :) Och Bosse var helt förvirrad just när hans sovplats försvann :( Måste börja laga mat snart, har ingen ork.



Fredag 16:e Mars

Jag har just tvättat alla fönster i huset både in- och utvändigt! Så jävla härligt att ha rena fina fönster som släpper in massa ljus :) Så passade jag på att dammsuga golven också. Jag skulle behöva fortsätta med att städa bilen också men det får vänta, jag belönar mig med en battery just nu!
Ikväll är det träning. Det är mycket roligare att träna nu när vi inte har matcher, mer haha. Det är skönt att få lalla runt lite utan att känna att det måste gå bra för man har match i helgen. Sen blir det Kino ikväll! woho. Det är as längesen jag var där nu :) Ska ha så jävla kul!



Skitig Kisse

 

Har en kille här hemma med skitiga tassar, det märks att våren är här!

 

 


 

Men han gillar det


Onsdag 14:e Mars

Nu har jag äntligen postat min H&M beställning, synd bara att det tog sån tid för mycket av det jag beställt kommer va slut :(
Var in till stan med mamma en sväng efter jobbet, kikade lite inne på Kappahl sen köpte jag biljett till "The Mash Up" nästa Fredag. Nån annan som ska på det? Fick reda på att det är babyträff ikväll också :) Trevligt.


Måndag 12:e Mars

Sjukt skönt när det är 6 grader varmt ute redan när man åker på jobb halv 6! Underbaaart.
Mamma hade ont i sin axel idag :'( så jag lagade salladerna som hon brukar göra och körde även ut varorna. Hade inte firmabilen utan pappas skåpbil, och jag höll på fick damp när jag satan inte skulle få i backen! hahaa. Stod säkert 3 minuter bak vid sparhallen och försökte få i backen utan resultat. Nå efter jobbet tänkte jag att det skulle va perfekt att tvätta fönster idag. Började med lite byke sen blev jag på soffan, och så blev jag trött...... la mig i sängen och sov 13:30-16:00. Fick middag uppe hos Lillan o Klicken och drog sen iväg på Spinning. Det var det tyngsta spinningpasset jag varit på men o, så skönt nu efteråt. Ska försöka bli bättre på att fara till Avancia. Nu kommer 2:a kvartsfinalen mellan Modo o Skellefteå, hejdå!

weheartit


Söndag 11:e Mars

Har kommit hem, duschat och bäddat rent i sängen. Det blir en skön nattsömn efter dagens spelade Semifinal, som dessvärre slutade i 9-3 förlust. Trist men så är det. Vi lyckas inte riktigt komma upp på deras nivå, dom är riktigt jävla bra alltså. Melotindos gjorde 2 cp snygga mål :D och jag 1. Lollo stod i mål och hade en räddningsprocent på 80% nånting medans deras målvakt hade nåt på 60%, så Lollo var ju grym förstås :) Har varit en lite svajig säsong men jag är rätt nöjd överlag. Det är inte lätt när man hamnar på att möta SHK i semifinal. Inga fler matcher för oss i år då, skönt och trist på samma gång. Så får vi väl se vad som händer nästa säsong.

Lördag 10:e Mars

Vi kom just hem från dopet för sötaste gudbarnet Nea. Hon var lycklig och skrattade sig igenom hela dopet. haha :)
Så åt vi lite tårta och kakor och nu är vi hemma och skall se på första kvartsfinalen mellan Modo och Skellefteå. Hinner inte fara och se på A-laget som spelar i Islandia, men hörde att ställningen just nu är 2-2 efter 2:a perioden. Hoppas dom tar det! Nu börjar matchen, bye!

 

 


Fredag 9:e Mars

Skönt med fredag, det är dock mycket i helgen. På Lördag är det dop för Nea :), Klicken fyller år och A-laget spelar match. På Söndag spelar vi semifinal i Skärplinge! Påtal om hockey så låg det massa snygga killar i vår postlåda idag :D haha!
På lunchen var Mamma och jag och åt på Eat, så jäkla gott! Nu ska jag ta det lugnt med en battery, sen senare ikv är det träääning.




Torsdag 8:e Mars

Oaktivt ja.. Det enda jag gör på dagarna är sova.. Jag blir förbannad på att jag inte orkar göra ett skit. Jag sover ofta över middagen, är vaken nån timme sen sover jag igen. Sen jobb, och så fortsätter jag. blä. Undrar om jag har brist på nåt eller varför jag inte kan hålla ögonen öppna? Just därför har jag inget att skriva om heller.
När jag sluta jobba idag tänkte jag att, när jag kommer hem ska jag gå ut och gå. Jo jävlar va jag ha gått! till soffan kom jag. Mamma skulle kanske gå ikv, då måste jag fan släpa arslet med mig och gå med henne.
Annars då, var är solen? Vill ha varma härliga vårdagar utan snö! Så man har lite mer att göra ute på gården och har en enledning att gå ut. Jag vill ha pengar så jag kan beställa massa kläder! Och så vill jag ha sommar, så jag kan åka och resa med mina vänner. Måste fara och handla. Nu vill jag sova.


Lördag 3:e Mars

Vaknade idag och mådde fin fint trots nattens bravader! Hann bara stiga upp så for vi till stugan med mamma och lillan. Snart bär det av till Hammarbo för fest.

 

 

 

 

 

 


Igår kväll

Snacka om att se sur ut! Blev en snabb bild innan Hia, Roy och Anneli kom efter mig

 

Kvällen var super. Hade en jävligt rolig förfest och sen dans med fina karonka brudar på Alandica. Var väl hemma halv 4.


Yellow

Från Zic Zac 60€

 

Halsband från Kappahl

 

Kim har också köpt lite nytt!

 



Fredag 2:a Mars

Jag har kört 3 gånger in till stan idag (!), kommer bli en till då vi har träning. Jag som först hade tänkt att jag sku vila lite inför kvällens (efterlängtade) utgång. Men, nepp, hanns inte med. Nåjaa, jag klarar mig nog ändå :]
Var både igår och idag och letade efter nån fin färgglad topp att ha på mig ikväll. Hittade inte mycket.. Men jag fann en på Zic Zac idag sen. Bara det att jag har en precis likadan sen tidigare fast en annan färg.. Dom skulle möjligtvis få in lite nya grejer vid 2-3 idag så jag la undan plagget jag hade hittat och väntade till senare. Sen hade dom inte fått de nya grejerna, så det blev det jag hade tänkt från början. Bara jag har nånting att ha på mig ikväll så. Sen ska man ju ha nåt på sig imorgon också då det ska firas att Malin fyller 20 :) mycket nu. Tur fan att man inte har match nu också, brukar alltid råka va när man har annat inplanerat.
Vad det ska bli härligt att gå ut med mina vänner igen!

 

Amandas bild


RSS 2.0