Lördag 30:e Juni

Höst? Känns som det i allafall. Jag har till och med tänt en massa ljus för det är så mörkt..
 
 
Om en timme åker Kim och jag ut till hammarvallen och ser på när Anton spelar match med sitt HIK. Jag som är sjuk kanske borde sitta inne, hemma men det har jag ingen lust med.
Igår var vi också till Hammarland och blev bjudna på tacos av Lina och Anton och såg lite på tv innan Kim somna i soffan och det var dags att åka hem. Nu ska vi äta lite middag innan vi åker.

HIV vinst!

HIV spelade mot Dynamo Kraft på Bomans ängar ikväll. HIV tog sin första vinst! 5-0 blev resultatet och min prins gjorde 4 mål :) Korp fotboll är den enda fotbollen som faktiskt är rolig att titta på!
 
 
    Nea var och hejja på pappa :)      

Torsdag 28:e Juni

Sitter här med on mugg finrexin. Jag känner mig aningen bättre idag. Har städat lite och bykt 2 maskiner tvätt. Har till och med middagen i ugnen så det är bara att värma när vi ska äta sen. HIV har match ikväll så jag får ta och släpa mig dit för att hejja på min man. (och de andra i laget förstås ;)). Mamma tyckte jag skulle va hemma imorgon med och riktigt vila upp mig. Inte så lätt när man blir så rastlös att jag inte kan ligga ner. Till och med städa blir ju roligt.
Var via mitt land när jag gick till växthuset idag. Det kryllar av jordgubbar under fiberduken :) Och jag åt den första gubben därifrån. Såå god, fast jag har dåligt smaksinne nu. De i växthuset är sura men den här var super god! Längtar tills alla börjar bli röda!
 

Sjuk..

Igår åkte jag hem från jobbet runt 10 pga min förkylning. Jag lade mig i sängen och sov några timmar och ända sen dess har jag legat i sängen. Ca 28 timmar. Jag ska va hemma från jobb imorgon också... Jag börjar få lite ont i ryggen av att ligga ned. Jag orkar knappt ställa mig upp. Så det är ju skit kul när kattorna krafsar på dörren tills man kommer och öppnar. Jag som vill hålla i gång och träna! Hungrig är jag också. På tvn kommer inget nytt. Fyfan jag vill va frisk! 
 
 

Midsommar

Jag har haft en bra midsommar. Det har inte hänt så mycket men. Mysan o Leo var här i Fredags. Vi åt god mat och hade det riktigt trevligt. I Lördags var vi hos dem :) Kim åkte hem men jag for med ut på krog en stund, men var hemma rätt tidigt och la mig och sov så skönt. Idag har jag o Mysan jobbat en stund och så mycket mer har inte hänt. Har inte haft lust att blogga för min dator är seeeeg som en.. sten... typ. Måste ha en ny, men för vilka pengar ska jag köpa den!? Utrymmet på datan är tydligen fullt så jag får inte ens in bilder på den... blä.
 
Här hade jag tänkt ladda upp bilder från helgen men det segar som fan så jag skiter i det nu!
 
 
 
 
 
 

Tisdag 19:e Juni

Jag hitta gurkor i växthuset igår!! Kul :) Åt lite jordgubbar från ampeln också, synd att de är rätt sura.. Nå, det tar inte så länge tills jag har landet fullt med röda små gubbar som jag vet att är goda!
Jag klippte just gräset som nu är fit for fight för Fredag och midsommar! Hoppas på en trevlig tillställning med våra vänner :) Tror jag ska baka en gräddtårta med jordgubbar på Fredag ;)
 
'
 
Liiten gurka!
 
 
 
 
 

SUMMERBURST

Jag har varit med om en av de bästa helgerna i mitt liv. Summerburst på Stockholm Stadion men bästa vänner. Vilken sjuk upplevelse det var! All värk i fötter och ben var såå värt det. Det hoppas jag vi gör om nästa år!




















 

Missguided

Kläderna från Missguided kom idag! Ett par shorts, linne, skjortlinne, playsuit och en annan topp som jag inte vet vad jag ska kalla riktigt. Nu är jag redo för festival!


Lycklig tjej!

Har varit på så äkla bra humör hela dagen idag! Det har slirat på jobbet med Mysan, jag fick hem mina Missguided kläder!! Precis i rätt tid. Jag har stressat med packning och lite annat, varit och spelat lite Volley. Nu har jag just duschat och chillar en liten stund i allafall innan jag ska va på bilskolan för andraskedes teori klockan 19:00-21:00. Sen vill jag hem och sova direkt så jag skulle behöva ha packningen så gott som färdig innan jag far. Fööör imorgon bär det av till Summerburst!


Söndag 10:e Juni

Igår åkte vi ett stort gäng till Sea Point och åt middag. Tror jag sammanfattar middagen: Ingen kommentar! Sen gick vi till Arken och dansade till The Refreshments. Iallafall Kim dansade så svetten spruta. Jag träffade någa av mina brudar där + att jag var med Fanny så vi höll oss mera på nedre plan och dansa.
Jag blev presenterad två gånger för två olika personer igår, inte som "Det här är Tessi och hon spelar hockey", utan: "Det här är Ålands bästa hockeytjej" Gillar´t. Kvällen var lyckad :)



Idag sov jag länge igen och gick sen ut i växthuset en stund innan Anton ringde att han o Lina ville ha med oss på picknick. Så fick det bli. Vi åkte och handlade sen åkte vi till Badhusparken. Men det blev kallt som tusan så vi åkte hem till dom en stund innan Kim skjutsade mig till jobbet där jag var till 19:00 typ. Jag har nu just kommit ur duschen och sitter och funderar lite på vad jag ska byka imorgon som jag ska ha till Fredag då vi drar till Stockholm och Summerburst! :D Fan va grymt!



Lördag 9:e Juni

Det är restaurang dagar i stan nu i helgen och igår åkte jag och tjejerna dit, satt och lyssna på bra musik och drack öl, typ. Sen gick vi via Mysan o Leo innan vi gick till Kino, där det var DÖTT! Sluta med att vi gick till kära Arken ♥ Var inge vidare där heller tycker jag så Kim och jag åkte hem tidigt. Var i säng 02:00. Ändå var jag skit trött idag och sov ända till 14:00. Ikväll blir det förmodligen krogen igen :)


Sweater



Fick hem ett paket från Missguided för nån dag sen. Det innehöll en klänning och 2 tröjor

Onsdag 6:e Juni

Efter jobbet idag for jag och Mysan efter Hia så åkte vi in till stan och gick o kika i butiker och tog en fika på Bagarstugan. Riktigt mysigt. Typ 2 timmar var vi i stan innan jag måste åka och handla och sen hem. Orkade inte laga nån middag men hade ätit en sallad och en kakbit när vi fika så var inte så hungrig. Jag satt i stället och fixade lite till jobbet. Jag hann även ligga nån minut på soffan innan jag drog iväg på träning. Det tog emot idag! Jag hade sån huvudvärk före jag for men det försvann sen vilket var bra. Bör inte missa nå träningar.. Det var rätt chill träning, fast ändå vart det tungt mot slutet.. Vi jogga, spela fotboll och gjorde lite utfall mm. Utfallen tog som fan så mina ben är slut nu! Nu har jag just tagit en skööön dusch och nästan haft ett litet spa, och tagit hand om kroppen lite extra. Jag tänker snart bädda rent i sägen! Åh, det finns INGET bättre än att lägga sig i nybäddad säng, med nyrakade ben ;) Underbart! ♥ Sen ska jag sova såå gott inatt för jag är ledig imorgon :) Får se vad jag hittar på för skoj då. Kanske nån vill hänga? :)

Mysan rodde i potatissallad på jobbet idag!


Söndag 3:e Juni

I Fredags åkte jag till Mysan och gratta henne en snabbis för sen skulle hon iväg på middag :( Hann inte äta tårta heller :D Åkte sen ut till Amanda i Saltvik med Martha, Lina och Erre. Där åt vi massa mat och stod först i kön till efterrättsbordet! Vi var något mätta sen. Hia kom dit en stund efter oss också, men hon hade fullt upp att hålla koll på vart Ace tog vägen då han också fick va med och fira Amanda :) Mätta och nöjda åkte vi till stan och jag for till Kim, Leo och Victor som var hemma hos nån av deras kompisar och förfestade för sen åkte vi till Arken. Arken var slött och jag och Kim dela taxi med Victor och var hemma runt 1! Skönt.

 

På Lördagmorgonen hade jag klockan att ringa typ 11 för 1 hade jag tänkt vara vid lusse och se alla glada studenter som springer ut. Men vädret var ju så jävla äckligt så jag och Kim låg lääänge och myste i sägngen istället. Sen åkte vi till Mysan och åt gudomligt god mfood sallad! Haha. Och en liten tårtbit. Erre var också där och hon körde när vi åkte ut till Martha och Lina på studentkalas. Hia och Amanda kom med Hias familj också. Hos Martha åt vi oss mätta på den supergoda maten och efterrätterna (får vi inte glömma ;)). Sen for vi till Lina och åt och drack lite till innan Jag, Hia, Amanda och Mysan åkte till Mysan och förfestade. Åkte till Arken skit tidigt. Typ 10? Hade en super kul krog kväll. Förutom när jag blev deppig för att mina fd klasskamrater tog studenten och inte jag. Men shit the same! Vi dansade som galningar! :D Hia och jag var och åt halv 2, jag höll på dö av hunger! Och eftersom vi var där så tidigt blev man trött tidigare också så jag och Hia var väl hemma 3? Kim kom hem 6. (Säger han).

 

 

Idag har jag varit och hjälp en av världens finaste vänner att flytta. ♥ Och varit och ätit middag hos mamma och pappa. Imorgon är det Måndag och Mysan börjar jobba hos oss på mfood! :D

 

 


Fredag 1:a Juni

Hela helgen kommer bestå av firande av mina fina vänner som tagit studenten och examen! Ikväll är det Mysan och Amanda som ska firas och imorgon Martha och Lina.

 

Kör på lockar ikväll


RSS 2.0