Påsk

 
Jag, mamma o pappa gick ut på en promenad runt Björsby/Gölby idag. Skönt var det fast det blåste ganska mycket emellanåt. Så var vi sen till Överby på en kaffe och jag hämta hem min cykel :) Fick gosa lite med min prinsessa Irish också <3 Snart bara det försvinner lite mer snö kan man försöka flytta mitt växthus hit hem också. Jag vill börja odla nu :)
Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att alla brudar ska komma hem till mig! Härligt att ha alla på ön. Det blir nog antagligen en sväng via stadshotellet också ikväll (Y)
 
 
 
 
 

Three Down One More To Go

 
Skolan började i Måndags, finns inte så mycket intressant att berätta. Vi håller den här veckan på med ADR (transport av farliga ämnen) som vi sen ska ha prov på. Det är rätt knepigt, och massa ny information som ska in i huvudet men det går framåt. I Tisdags hade vi en liten släckningsövning där vi släckte en eld med brandsläckare och en brinnade docka med brandfilt. Det har jag faktiskt aldrig gjort förut så det var ju lärorikt :)
Efter imorgon är det påsklov! Vilket betyder att alla tjejer kommer hem till ön, det kan ju inte bli annat än fest!
Ikväll har vi spelat den andra semifinalen i innebandyn. Vi vann med 4-3 och det betyder ju då att vi spelar final,min födelsedag! haha. 
 
 

Hej Kino

 
Jag mår prima idag efter utgången igår. Skönt att inte va bakis för en gångs skull (Y) Vi börja kvällen hemma hos Mysan med tacos och lite sällskapsspel. Klockan var nog närmre halv 1 när vi gick iväg till Arken. Där var det dött.. Shit vad slött det var (älskade arken :( ) så vi gick till Kino, där var det inte dött. Haha jävlar vad folk det var! Jag har blåsor på mina fötter som vi dansa igår. Härliga tider. Vi hade skit kul verkligen. Äntligen en utgång med tjejerna :)
Sen hade jag en snäll bror som kom och skjutsa hem mig, var väl hemma halv 5? Kanske.
Idag finns inga planer i schemat förutom att jag tänkte släpa mig till islandia på träning ikväll när jag lyckades så bra med att slippa krappula.
 

Duktig

 
Den här veckan har jag hållit igång helt okej när jag varit på spinning måndag, tisdag, torsdag o fredag, Yei! Måste försöka nästa vecka också fast skolan börjar. Men det lär ju ändå inte bli längre dagar än till 4 så.
När jag kom hem från spinningen idag slängde jag ihop lite middag åt mig o brorsan. Nu väntar jag på att Mysan o Hia ska ta sig till mig så jag slipper sitta ensam denna Fredagskväll.
 
 
Små flickor på väg till lillängen när vi var 14?15?
 
 
 
Hahahah, jag dör...
 
Tur vi blivit snyggare ;)
 

Fredag

 
 
Idag har jag garnerat smörgåstårtor och ätit gäddbiffar med skaldjurssås i Smakbyn!
 
 
 
 

Torsdag

 
Ikväll var jag på ett killer-spinningpass, både det tuffaste och roligaste passet jag varit på. Nu känns det rätt awesome. Annars idag har jag varit en sväng till ams efter jobbet. Kan inte riktigt förstå att jag på Måndag ska sätta mig i skolan igen.. Det är ju bara 3 år sen sist. Som tur är så är det ju bara 2 månader.
Ja imorgon har vi Fredag igen då. Efter jobbet ska jag fara och hjälpa mamma garnera tårtor sen ska vi åka till Smakbyn och ät lunch! Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dan. Jag väntar tålmodigt på Lördag. Då ska jag äntligen få dra en fylla med finaste brudarna. Det är för längesen. Vi börjar kvällen med tacos hos Mysan o Leo och den slutar förstås på Arken.
Nu ska jag hoppa i duschen så man slipper lukta svett ;)
 
 
 
Min kille börjar vänja sig vid att bo här nu. Han blir sakta men säkert den Bosse han var innan han måste flytta. <3
 

Innebandy

 
Jag har varit till Baltic och tittat på innebandy själv, det var väl de. Hej.
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagsplanerar

 
 
 
Jag sitter och planerar lite inför min födelsedag som är om lite mer än 2 veckor. Jag gillar när det vankas kalas så man får fixa och greja. Laga mat, baka och allt möjligt. Helt perfekt att dessutom fylla år en Lördag, men då ska vi förhoppningsvis spela final i innebandyn så det blir väl att skjuta på kalaset.
 

Vilodag

 
 
Jäkla bra kväll det blev igår! På Adlon var va kanske 20 pers och bada bastu, simma i poolen och drack "några" öl. Riktigt trevligt. Vi hade det bokat till 22 men som vanligt tycker vi det blir för kort så vi boka en timme till. Så nångång efter 23 vandra vi till Arken. Och där hade jag tydligen ganska kul också :p När jag vakna 10 imorse hade jag fortfarande alla kläder på! Haha, några smycken hade jag plockat av men sen vart jag nog för trött och strunta i resten. Så jag skulle vilja påstå att det var en lyckad kväll. 
idag har jag varit en sväng på mässa med Hia och hennes familj. Utan att ha ätit eller druckit nåt innan så var det för jobbigt att stå i en timme och titta på dans, så jag leta upp en stol i hallen där jag satt och vänta tills vi for hem igen :D
 
 
Så här vakna jag imorse! 

Fuck..

 
 
Fan, efter 1000 gångers fall till golvet blev det 1001:a en gång för mycket

Down

 
Det är en "down-period" på väg.. igen.. När ska man få bli glad igen? Och hållas så.
Jag vet inte ens riktigt vad det är som gör mig på så dåligt humör. Ingenting, verkligen ingenting känns roligt just nu bara. Jag vill ha nåt som kan muntra upp mig lite. Jag har mina vänner men det känns som vi aldrig har passligt att träffas samtidigt. Jag saknar Irish ♥ Jag vill göra någonting som jag känner att jag är bra på, vad som helst. Jag hade hockeyn i flera år, men nu? Jag vill ha ett jobb som jag trivs med och som jag tycker är kul! Framtiden är som ett mörkt moln. Jag har ingen aning om vad jag gör, ens i sommar. Jag är TRÖTT på vinter. Snälla snälla bli vår.. och så att jag får fylla år och fira lite. Jag vill ha tid, ordentligt med ork och motivation till att träna. Jag vill inte se ut då här. bla bla bla bla.. Känner bara för att lipa, det är så jävla synd om mig *Drama Queen*
 
Saknar då det gör ont ibland ♥
 
 
 

Jobb & Semifinal

 
Har varit och plockat bröd nu på morgonen och klockan 12 ska jag va på Punkten resten av dan. Jag slutar halv 7 och klockan 7 spelar vi semifinal i Baltic! Hur ska jag orka? Får se till att äta och dricka bättre än jag vanligtvis gör när jag är på jobb. 
Nu ska jag passa på att njuta av att va hemma en stund, och äta lite lunch innan nästa jobb kallar.

Nånting

 
 Helgen blev lugn för min del. Även fast jag ville fara till Arken på lördan, men jag fick ingen med mig. Inte ens brorsan ställde upp! Haha. Så kloclan 1 gav jag upp hoppet, tvätta bort sminket och somna. På söndan sen så var jag med mamma och pappa ut till stugan och kika hur det såg ut och sen for vi och titta på lite hockey.
Idag har jag varit på punkten och jobbat. Har så jäkla ont i benen nu när det är ett tag sen jag stod i 8 timmar. Och tröött! Efter jag pillat i mig lite middag kasta jag mig på sängen och här lär jag bli.
 
 
Såhär såg jag då ut i lördags när jag satt i sängen hela kvällen :)

Fredag 8:e Mars

 
Farfar bjöd på middag på Smakbyn ikväll. Åh gud så god mat. Jag håller på spricker. Jag började med en White Lady till fördrink, sen kom det in en aperitif i form av tomatsoppa. Till förrätt åt jag jordärtskocksoppa och smörstekt abborre till varmrätt. Till på det så klämde man ju ner lite glass till efterrätt. Om ni inte varit dit. Åk! Super fint och mysigt och jätte trevlig personal dessutom.
Jag vet inte vad som händer resten av kvällen. Nu sitter jag iallafall med en vodka/battery på rummet. Haha. Lär väl inte hända nåt roligare.
 
 

H&M Paket

 
Jag älskar att få hem klädpaket på posten. Det känns lite som julafton varje gång.
 
 
 
 
Jag hade beställt ett linne ett par skor och lite underkläder

Girls Just Want To Have Fun

 
Det var längesen men ikväll hoppade jag upp på spinningcykeln igen. Jag och Mysan var på ett 60 minuters pass, nu känns det så där skönt i benen efter att ha pumpat ur dem lite. Det har varit en rätt trist dag idag annars. Jobb till typ 9, sen vänta jag bara på att mamma sku sluta för hon ville ha hjälp med städning. Så hela huset fick sig en omgång idag.
 Imorgon kväll ska vi till Smakbyn och äta middag! Det ska bli kul att se hur det ser ut och maten antar jag att är super bra. Haha nu blev jag hungrig bara jag tänkte på det. Men min medicin jag äter mot min hudinfektion tillåter mig inte att äta nåt innan 9 -.- (1 timme efter jag tagit tabletten). Så jag får snällt vänta med det. Det är konstigt att när man inte får äta, DÅ är man minsann hungrig!
 Alltså snart helg igen, vart tar veckorna vägen? Snart är det sommar! 14-15 Juni får gärna komma hastigt. Då ska vi återigen stå på Stockholms Stadion och dansa oss svettiga på Summerburst!
 
 
 

Ny vecka

 
Som ni kanske förstod så hade jag en lite dålig dag i lördags. Den blev iallafall bättre efter att jag for till Hia och såg på mello. 11 ringde Jesper och fråga om jag sku komma med till Arken. Det tackar jag ju inte nej till. Så brorsan och jag drog dit vid halv 1. Och som vanligt blir man på bra humör när man kommer dit (Y) 
Igår var en slö dag. Jag åkte med Hia hem till Mysan där Lina var också. Vi var och hälsa på Hias häst ute i kylan. Sen åkte mysan och jag iväg och handla lite innan jag blev bjuden på middag som Leo lagat. 
Imorse var jag och plocka upp bröd mellan 08-09. Det gick som en dans! Nu är jag trött och ligger och myser i sängen. Det var meningen att jag sku ha varit barnvakt åt Nea idag men både David och Maria var hemma idag så det får bli en annan dag :)
 
 
Hias häst

Crap

 
Såna här dagar borde inte få finnas. Fan va instabil man är, ena dan känns allt okej, och sen brister allt och man blir på världens sämsta humör. Idag har jag suttit ensam hemma i samma jävla fåtölj i säkert 6-7 timmar! samtidigt som jag vill göra nåt roligt så vill jag bara ligga i sängen och låta tiden gå. 
Ibland vore det så jävla mycket bättre/lättare utan internet! Man ser ju bara sånt man inte vill se.. Fuck you skit dag

Fredaaag

 
Imorse klockan 07:50 befann jag mig på kantarellen för att lära mig plocka bröd. Haha, det låter ungefär lika svårt som det är. Så från och med måndag är det där jag jobbar på morgnarna. Efter att Mysan slutade jobba idag for vi till gymmet en sväng innan jag skulle va på ÅCA kontoret för att skiva arbetsavtal och få min arbetsjacka.
ikväll vart det middag i form av kryddoxe och ett glas rött på Park med familjen. Alltså, bättre finns inte ❤ Vi kom hem för ett tag sen, från stadshuset där vi sett på teatern Smugglarkungen. Resten av kvällen blir nog i sängen pga huvudvärk.
 

 
 
 
 
 

RSS 2.0