Matchen

Ja vi lyckades vinna över SK Iron med 2-0 idag. Lite snålt med tankte på våra 40 skott vi sköt!
Men vi spelade jävligt bra och hade riktigt fint passningsspel. Dock gjorde dom nog oss lite bättre ibland när de inte gick på oss utan vi fick åka ganska mycket som vi ville. Men vinst är alltid vinst :) Bra jobbat av allihop.
Första perioden blev mållös men skottstatistiken visade 13-1 i vår favör. Vi ville förstås få in det där första målet och i andra perioden var Antonia framme och satte dit vårt första mål! Härligt. Vi fortsatte att storspela men nå fler mål i andra perioden blev det inte.
Tredje perioden var inte sämre heller, och där lyckades Sanna peta in pucken i mål efter ett mycket fint skott från Linnea J. Vi kände oss taggade för att sätta dit ännu fler, vilket vi nog var värda också. Många av oss var nära men det ville sig bara inte. Jag är iallafall nöjd med vinst och vårt fina spel! Ni som inte var och tittade missade nåt ;)
Nya tag nu inför nästa helg då vi har match både lördag och söndag mot Gimo respektive Almtuna. Tuffa matcher då vi inte lyckats vinna våra tidigare matcher mot dem. Men med dagens vilja ska det nog gå vägen :) Hoppas bara att förkylningen försvinner!

Pratade just med mamma och A-laget hade vunnit mot Östervåla med 5-2. Grattis gubbar!
Synd att deras supporterresa krocka med vår match.

Nu väntar Kim och jag på att klockan ska bli halv 8 då MODO-AIK spelar. Heeeejja Modo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0